Liga 1

„În ultimele zile nu au fost respectate clauzele din contract” Iordănescu Sr., mesaj pentru Gigi Becali 

Gigi Becali a afirmat public că nu este mulțumit de jocul echipei sale. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Octombrie 2021, 19:06
Data actualizarii: Miercuri 20 Octombrie 2021, 19:21

După succesul cu CS Mioveni, 3-0, din etapa a 12-a a Ligii 1, Edi Iordănescu a obținut a șasea victorie consecutivă pe banca tehnică a FCSB-ului, însă Gigi Becali nu este mulțumit. Patronul roș-albaștrilor a anunțat în exclusivitate la Ora Exactă în Sport, la PRO X, că pentru el nu contează doar rezultate, singura dorința a sa fiind ca echipa sa să aibă o posesie zdrobitoare. Omul de afaceri a susținut că preferă să piardă meciul, dacă mingea este în permanență la jucătorii săi, amintind de meciul cu Rapid, 0-1, din etapa a cincea a Ligii 1. 

Însă Anghel Iordănescu îi explică, indirect, lui Gigi Becali că fiul său a sosit la FCSB într-un moment critic și numărul ridicat al infectărilor cu COVID-19 și accidentările, i-au îngreunat munca. De asemenea, fostul selecționer al României susține că FCSB are un progres cu Edi Iordănescu, fiind pe locul 2, la șase puncte în spatele CFR-ului.

„Păi, ce să vă spun, personal sunt foarte mulțumit, dar să fiu sincer până la capăt, cred că cei mai în măsură ar trebui să fie Edi Iordănescu și patronul, ei trebuie să fie mulțumiți. Eu sunt mulțumit de faptul că Edi a venit la o echipă care se luptă să câștige campionatul, a venit la o echipă care are un număr mare de suporteri și la o echipă la care patronul și l-a dorit, cel puțin așa am înțeles din insistența cu care l-a cerut. 

Dreptatea în fotbal o dă doar performanța, rezultatul. Dacă rezultatele și performanța vin în urma unui joc spectaculos, cu atât mai bine. În ceea ce îl privește pe Edi, din ce am înțeles, când a venit a semnat un contract prin care se obliga să câștige campionatul. O parte din clauze le cunosc de la junior, o parte din ce mi-a zis patronul. Dacă mă iau după ultimele zile, nu au fost respectate, nu prin prisma ieșirii prin presă și a declarațiilor. 

Din punct de vedere fotbalistic, eu știu că a preluat echipa într-un moment greu, delicat și chiar dacă a avut multe poticniri în ceea ce privește accidentările, acest Covid-19, care ne provoacă probleme, el e în grafic, pe locul 2, la șase puncte față de prima clasată”, a declarat Anghel Iordănescu la digisport. 

Clasamentul Ligii 1

Modifică setările cookies