Becali și-a sfătuit jucătorii să nu se vaccineze, dar CFR e la ”polul opus”: ”Avem o liniște când venim la muncă”

Bogdan Mara, directorul sportiv al campioanei României, a dezvăluit că aproape toți angajații de la CFR Cluj sunt vaccinați. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Octombrie 2021, 11:06
Data actualizarii: Joi 21 Octombrie 2021, 11:14

În timp ce Gigi Becali îi sfătuiește pe cei de la FCSB să nu se vaccineze, la rivala CFR Cluj ”aproape 90%” dintre angajați sunt vaccinați. 

„În proporție foarte mare, cam 90%, jucătorii, staff-ul și cei de la birou suntem vaccinați. Avem și noi o liniște când venim la muncă. Sper să mărim acest procent, să nu mai existe absolut deloc. 

Toată lumea a înțeles situația, ne-am vaccinat, dar e o chestie pe care nu poți să o controlezi. Sper să ne ferim de această problemă gravă care există în lume în acest moment”, a spus Bogdan Mara, la Ora Exactă în Sport.

Ce a declarat Gigi Becali

Patronul FCSB a declarat la PRO X, în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”, că a încercat să iasă din viața publică, însă situația complicată prin care trece România din cauza pandemiei de coronavirus l-a obligat să revină pentru a-și putea spune punctul de vedere.

„Am vrut să ies din viața publică, dar este imposibil. Nu are nimeni curajul să spună. Nu spun din punct de vedere religios, dar vorbesc din punct de vedere științific. Nu spun chiar toate, că îmi e milă de oamenii ăia care au făcut vaccinul. Dar le spun oamenilor care mă iubesc pe mine să nu-l facă. Cum alții nu te lasă să faci aia, aia, și noi avem o opinie și avem dreptul să ne spunem opinia”, a spus Gigi Becali la PRO X, în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”.

Modifică setările cookies