Gigi Becali edi ioradanescu FCSB Florin Prunea Fotbal intern

„E jucăria lui!” Un fost dinamovist, convins că ruptura dintre Becali și Edi Iordănescu se va accentua

După două luni de pauză, Gigi Becali a revenit în viața publică.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Octombrie 2021, 21:10
Data actualizarii: Marti 19 Octombrie 2021, 21:39

Patronul FCSB și-a criticat deja echipa, pentru lipsa de posesie, iar Florin Prunea declară că era de așteptat acest lucru, deoarece vicecampioana este „jucăria” latifundiarului din Pipera, iar acesta nu poate sta departea de ea.

„Din punctul meu de vedere, momentul pe care l-a ales să vină la FCSB a fost unul greu. El își desfășoară activitatea în condiții speciale. A luat o echipă care era într-o debandadă totală. Dacă mai vine și altcineva și începe un atac împotriva grupului, atac frontal adică «Domne, nu-mi convine jocul, chiar dacă noi câștigăm»… Sigur că jocul poate să fie unul mai bun, dar aceste lucruri trebuie să rămână în interiorul clubului.

Eu sunt convins că Gigi dacă se ducea și vorbea cu Edi și nu ieșea în spațiul public cu aceste lucruri… Edi este un om cu care poți să discuți orice, îl cunosc foarte bine.

Nu mi se pare firesc să pună presiunea asta, dar îl cunoaștem toți pe Gigi. Era clar. Nu putea să stea departe. Știa toată lumea, toți care îl cunoaștem. Au fost oameni care au spus: «Aveți puțină răbdare că o să vedeți ce se va întâmpla». Confirmarea vine acum, el nu poate să stea departe. El tratează echipa asta ca și cum ar fi jucăria lui. Pe el nu îl interesează rezultate, suporteri, el are drumul lui. Important e să se simtă bine.

Aici sunt două lucruri. Unul e problema contractuală. Edi Iordănescu nu va renunța cu siguranță la clauzele contractuale și bine face și bine a făcut peste tot unde a fost că și-a securizat contractul. Și a doua: Doamne ferește să vină vreo înfrângere! Că dacă pe fondul ăsta de discuții în contradictoriu mai apare și o înfrângere, explodează totul că așa e la noi la români”, a spus Florin Prunea, potrivit ProSport.

Gigi Becali a greșit! Cum arată, de fapt, posesia FCSB după sosirea lui Edi Iordănescu

Becali a ieșit din „silenzio stampa” și a reînceput atacurile publice la adresa propriei echipe.Patronul FCSB refuză să vadă că echipa sa a obținut cinci victorii consecutive în campionat, apropiindu-se la șase puncte de liderul FCSB, după venirea lui Edi Iordănescu, și îi acuză pe „roș-albașri” că „nu au posesia”.

Însă Gigi Becali greșește. FCSB s-a aflat la controlul jocului în toate meciurile cu Edi Iordănescu pe bancă. Mai mult, băieții lui Iordănescu jr. au controlat jocul înclusiv în înfrângerea categorică suferită în fața campioanei CFR Cluj (55% posesie). (Mai multe detalii aici!)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies