Liga 1

Reacție dură a lui Becali după ce a aflat noul protocol impus de FRF: „Nu îl mai cunosc pe Burleanu!” 

Federația Română de Fotbal a anunțat o nouă modificare în protocolul sanitar pentru meciurile din Liga 1. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 20 Octombrie 2021, 16:46
Data actualizarii: Miercuri 20 Octombrie 2021, 16:49

Astfel, în urma deciziilor luate, fotbaliștii pot evolua în competițiile interne doar cu ajutorul unui Certificat Verde, obținut în urma vaccinării sau dovada unui test negativ. 

Decizia a venit în urma creșterii alarmante a numărului cazurilor din țară. FCSB a fost extrem de afectată de Covid-19, atât anul trecut, cât și anul acesta. Roș-albaștrii au avut infectați în masă, astfel că în etapa trecută au avut apți de joc doar 13 jucători, iar pentru meciul cu Farul situația este încă incertă. 

Reacție dură a lui Becali 

Una dintre cele mai vehemente voci din fotbal împotriva vaccinării a fost cea a lui Gigi Becali, care a dezvăluit că le-a transmis fotbaliștilor săi să nu facă acest lucru. Mai mult, FCSB este una dintre echipele care are una dintre cele mai mici rată de vaccinare din Liga 1. 

Patronul roș-albaștrilor a reacționat după noile reguli pe care Federația Română de Fotbal a decis să le impună, arătându-și surprinderea față de acest lucru. Mai mult, Becali a ținut să menționeze că nu vrea să mai audă de Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, punctând că dorința lui a fost să se evite o situație tragică pentru fotbaliști. 

„Sincer, nu am nicio înștiințare despre acest nou regulament. De unde ați aflat voi de el? Nici pe Burleanu nu îl mai cunosc, să fie clar. 

Vad că au inceput unii să sară pe mine că oblig fotbaliștii să nu se vaccineze. Sunt minciuni! Eu nu am aflat nimic de noul regulament. Eu doar am vrut să nu mai moară fotbaliștii pe teren”, a spus Gigi Becali pentru ProSport

CITESTE SI
Modifică setările cookies