Europa League

FCSB sta rau si pe marginea terenului! Banca tehnica este si ea decimata de coronavirus

Situatia arata la fel de rau pentru FCSB in privinta bancii tehnice, ca la meciul din turul precedent al preliminariilor Europa League.  

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Septembrie 2020, 13:07
Data actualizarii: Joi 24 Septembrie 2020, 13:47

Anton Petrea trebuia sa se intoarca pe banca FCSB la meciul cu Slovan Liberec, dar ultimul test a aratat ca mai este infectat cu coronavirus. El detine licenta PRO si va fi nevoie de un artificiu pentru a indeplini regula UEFA, care cere ca un antrenor principal cu aceasta calificare sa stea obligatoriu pe banca echipei la meciurile din cupele europene. 

In locul lui Petrea, pe banca va mai sta Mihai Pintilii, care va fi trecut pe foaie ca delegat, dar va indeplini efectiv functia de antrenor principal. Fostul capitan a fost cel care a dat indicatii la meciurile cu Backa Topola si FC Arges, fiind reprezentantul lui Toni Petrea si Gigi Becali pe marginea terenului. El se va ocupa de sedinta de dinainte de meci, anuntarea echipei, incalzirea fotbalistilor si de indicatiile tactice pe care rezervele le primesc inainte de a intra pe teren.

Cel mai probabil, antrenorul principal de la echipa secunda, Bogdan Arges Vintila, care detine licenta PRO, trebuia sa fie reprofilat pentru aceasta partida ca antrenor cu portarii si antrenor secund, dar nu va aparea pe foaia de joc ca antrenor principal, ca in Serbia. El este infectat cu Covid-19 si nu va coordona incalzirea goalkeeperilor de dinaintea partidei si discutiile tehnico-tactice individuale cu cei trei portari selectati pentru meciul din Europa League, cel mai probabil Catalin Straton, Razvan Ducan si Razvan Udrea. 

Conform organigramei clubului de pe site-ul oficial, alti oamenii care nu apar pe lista persoanelor infectate sunt Ovidiu Petre (analist video), Catalin Fandel (maseur), Adrian Neacsu (fizioterapeut) si Catalin Fainisi (ofiter de presa), ei urmand sa ajute, intr-un fel sau in altul, la pregatirea importantului meci. In club mai activeaza Ilie Alexe (sef academie / referent scouting FRF / licenta PRO), Pompiliu Stoica (antrenor FCSB 2 / licenta A) si Dacian Nastai (antrenor FCSB U19 / licenta PRO), ce pot fi si ei folositi si ei temporar pentru acoperirea absentelor din staff. 

Lista oficialilor FCSB infectati cu COVID-19:

Anton Petrea - antrenor principal

Bogdan Vintila - antrenor secund

Mihai Stoica - director sportiv

Marius Ianuli - team-manager

Marius Popa - antrenor de portari

Alex Petre - antrenor de portari

Ovidiu Kurti - kinetoterapeut

Thomas Neubert - preparator fizic

Horea Codorean - preparator fizic

Sorin Cristof - kinetoterapeut

Bogdan Stoica - analist video

Flavius Aramitu - medic

CITESTE SI

Modifică setările cookies