Becali nu a dorit sa il vanda! Anamaria Prodan a dezvaluit ofertele pe care le-a refuzat patronul de la FCSB pentru Dennis Man: "Am ajuns pana in Olanda"

FCSB becali Dennis Man Superliga Becali nu a dorit sa il vanda! Anamaria Prodan a dezvaluit ofertele pe care le-a refuzat patronul de la FCSB pentru Dennis Man: "Am ajuns pana in Olanda..."
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Septembrie 2020, 12:03
Data actualizarii: Joi 24 Septembrie 2020, 12:15

Dennis Man a fost subiectul de discutie al unui transfer in strainatate saptamanile trecute.

Impresarul jucatorului, Anamaria Prodan, a dezvaluit ca Gigi Becali a refuzat oferte din Italia, Anglia si Olanda pentru Dennis Man. Becali nu a vrut  banii si a spus ca nu isi scoate jucatorii la taraba. 

"Nu numai una. Eu niciodata nu am spus care sunt ofertele, dar eu pot sa va confirm, caci eu i le-am adus. Eu pot spune ca Gigi Becali a refuzat bani fara numar. Pentru perioada asta, oricine ar fi dat acest jucator cu ochii inchisi. Gigi Becali a spus nu, nu am nevoie de bani, jucatorii mei nu ii scot la taraba.

A venit oferta, stiti foarte bine, din campionatul Rusiei, a venit oferta din campionatul Angliei....S-a discutat si am ajuns pana in Olanda...", a declarat Anamaria Prodan pentru Telekom Sport.

Norwich a fost hotarata sa il cumpere pe Man. Clubul britanic a venit la Bucuresti sa negocieze cu Gigi Becali, dar nu s-au inteles cu latifundiarul din Pipera. Pe langa echipa din al doilea esalon al fotbalului britanic, de fotbalistul lui Becali au mai fost interesate: Feyenoord si Torino. Man a ajuns la FCSB in 2016 de la UTA Arad. In total el a jucat 132 de meciuri pentru ros-albastrii, a inscris 40 de goluri si a oferit 25 de pase decisive. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!