EXCLUSIV | Prima reactie a lui Ioan Niculae! "Becali si FCSB trebuie ajutati! E o situatie de forta majora!" Ce jucatori de la Astra merg sa lupte in Europa League

FCSB si Astra pun la cale o tranzactie care ar urma sa ii ajute pe ros-albastri in lupta la Europa League.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Septembrie 2020, 20:04
Data actualizarii: Miercuri 23 Septembrie 2020, 20:50

Ioan Niculae, patronul Astrei, confirma negocierile cu Gigi Becali pentru mai multi jucatori. Niculae crede ca este normal ca FCSB si Gigi Becali sa fie ajutati intr-un asemenea moment, iar patronul ros-albastrilor i-a multumit pentru acest gest:

"Nu, Alibec nu-l mai dau! Cred ca FCSB-ul ar trebui ajutata acum. Cam asta e ideea care se discuta acum la noi la club. Sunt si pareri impartite, antrenorii nu sunt multumiti. Nu le convine pentru ca ar insemna sa compromita meciul de sambata cu Viitorul.

Ar fi corect sa-l ajutam pe domnul Becali, pentru ca este o situatie de forta majora, nemaiintalnita pana acum. Ar trebui ajutata o echipa romaneasca.

E vorba de doi fotbalisti de aparare, Bruno si cu Graovac. E vorba si de doi mjlocasi, Valentin Gheorghe si Radut.

Alibec nu a intrat in discutie pentru ca ar insemna un dezavantaj mare si pentru noi si pentru el ca jucator. Pentru ca nu ar mai putea fi transferat ulterior. Alibec spera sa se transfere intr-un alt campionat, sa joace mai bine.

Am vorbit cu domnul Becali, mi-a multumit, a fost incantat ca unul cu care nu are o relatie de rudenie il ajuta. Doi dintre jucatori ar putea fi transferati definitiv, vom vedea", a spus Ioan Niculae, pentru PRO TV.

Modifică setările cookies