Finala Australian Open 2022 Australian Open 2022 cel mai ieftin bilet finala spectatori Arena Rod Laver Spectatori finala Australian Open Tenis

Mai mulți spectatori la finalele Australian Open! Cât costă cel mai ieftin bilet și câți oameni vor fi în tribunele Arenei Rod Laver

Guvernul statului Victoria a aprobat cererea Federației Australiene de Tenis de a permite ocuparea Arenei Rod Laver în proporție de 80% pentru finalele turneului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 10:15
Data actualizarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 09:56

Încheierea Openului Australian 2022 nu putea veni cu vești mai bune pentru localnici. Guvernul statului Victoria a aprobat solicitarea făcută de Federația Australiană de Tenis de a mări accesul spectatorilor la finalele turneului de la 65% la 80%. Capacitatea totală a Arenei Rod Laver numără 14,820 de locuri. 

Arena Rod Laver a găzduit partidele derulate în prima săptămână de concurs având capacitatea ocupată în proporție de 50%, procentaj urcat în ultimele zile până la 65%, iar acum oficialii statului vor permite o creștere până la 80%.

În consecință, ultimele acte ale Australian Open 2022 se vor desfășura cu peste 11,000 de spectatori în tribune, un număr mulțumitor pentru a omagia performanța istorică a tenisului australian.

Cât costă cel mai ieftin bilet la finala Australian Open 2022

Gazdele au dat 7 finaliști în probele consacrate - masculin individual, feminin individual, dublu masculin, dublu feminin și dublu mixt -, printre care numărul 1 WTA, Ashleigh Barty, care o va întâlni în finala de sâmbătă-dimineață pe Danielle Collins (30 WTA)

Ultimul act al probei individuale feminine va fi urmat de finala turneului de dublu masculin, care va fi disputată între 4 australieni. Nick Kyrgios și Thanasi Kokkinakis se vor duela cu Max Purcell și Matthew Ebden. 

Cel mai ieftin bilet dat în vânzare pentru finalele Australian Open 2022 costă 205 euro, notează Eurosport, o sumă modică pentru fanii tenisului, având în vedere greutatea istorică a ocaziei.

În acest weekend, Ashleigh Barty poate deveni în premieră campioana Openului Australian, în timp ce Rafael Nadal poate cuceri un nou record, anume titlul de Grand Slam cu numărul 21. 

Acesta ar însemna devansarea lui Novak Djokovic și Roger Federer în ierarhia all-time care numără reușitele în marile turnee ale sezonului de tenis. Nu în ultimul rând, Nick Kyrgios poate câștiga primul titlu de mare șlem al carierei. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!