Tenis

GALERIE FOTO Arbitra sexy din Serbia, Marijana Veljovic a oficiat finala Australian Open, Barty - Collins

Marijana Veljovic din Serbia va arbitra finala Australian Open 2022, dintre Ashleigh Barty și Danielle Collins. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 08:10
Data actualizarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 12:10

Marijana Veljovic va arbitra finala ediției 2022 a Openului Australian, programată sâmbătă-dimineața, de la ora 10:30. Partida dintre Ashleigh Barty și Danielle Collins va fi a doua finală de Grand Slam consecutivă de Veljovic.

Arbitra din Serbia a arbitrat-o și pe Simona Halep în finala Australian Open, în 2018, când sportiva din țara noastră ceda în trei seturi, scor 6-7, 6-3, 4-6 în favoarea danezei Caroline Wozniacki

Marijana Veljovic a arbitrat-o pe Simona Halep în finala Australian Open 2018 

Veljovic nu s-a ferit, de-a lungul timpului, să penalizeze sportivi renumiți, printre care Roger Federer sau Nick Kyrgios.

La 35 de ani, Marijana Veljovic e cunoscută în circuitul tenisului feminin și datorită operațiilor estetice pe care le-a făcut. Rezultatul a fost surprinzător, cel puțin pentru Boris Becker, care, în timpul unui comentariu LIVE, a dezvăluit că nu își poate lua ochii de la arbitră.

„Trebuie să spun ca arbitra acestui meci este foarte drăguță. O mănânci cu ochii!", spunea Boris Becker în timpul semifinalei dintre Alexander Zverev și Pablo Carreno Busta, jucată în cadrul US Open 2020. 

Modifică setările cookies