Tenis

VIDEO „Sunt idioți, au creierele goale!” Daniil Medvedev, înfuriat de australieni în finala cu Rafael Nadal

Publicul australian este dușmanul numărul 1 al lui Daniil Medvedev în finala Openului Australian 2022. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 14:20
Data actualizarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 15:08

Tensiunea atinge paroxismul în finala Openului Australian, ediția 2022. Rafael Nadal a reușit să se înscrie pe tabela de marcaj, reducând din diferență, după ce Daniil Medvedev a reușit să își apropie primele două seturi. 

Publicul din Arena Rod Laver a erupt, ca rezultat al setului adjudecat de Rafael Nadal (35 de ani, 5 ATP), iar Daniil Medvedev (25 de ani, 2 ATP) nu și-a mai putut ascunde frustrările. 

Daniil Medvedev: „În viețile lor, trebuie că e foarte rău.” 

„Sunt idioți. Au creiere goale. În viețile lor, trebuie că e foarte rău,” i-a transmis Daniil Medvedev arbitrului de scaun, John Blom, imediat după încheierea setului 3, vorbind despre spectatorii care strigă între cele două servicii.

„Poți să controlezi publicul? Un mic 'vă rog' nu ajunge. Te rog să te impui. Spune-le de fiecare dată când strigă. Dacă trebuie să o spui de 25 de ori, spune-o. Impune-te, omule, e o finală de Grand Slam. Te rog, nu ajunge. Sunt idioți,” i-a transmis Medvedev arbitrului de scaun în setul 4, la scorul de 3-2 pentru Nadal, transmițându-i că are nevoie de impactul oficialului pentru a liniști publicul. 

„Oameni buni, dacă mai strigați între servicii, pun forțele de ordine să vă scoată din arenă!”, le-a transmis arbitrul John Blom spectatorilor, în debutul setului decisiv. 

Nu e prima dată când Medvedev se supără pe australieni în această ediție a turneului. În meciul din turul secund, câștigat în defavoarea lui Nick Kyrgios, Medvedev i-a catalogat pe australieni „persoane cu IQ scăzut”, pentru că l-au deranjat între serve, producând zgomot. 

Modifică setările cookies