valeri bojinov Bilijana Doll Bulgaria Levski Sofia Nikoleta Lozanova Stiri sexy

Fotbalistul celebru incurajat la meciuri de actuala si fosta iubita in acelasi timp! Ca treaba sa fie si mai complicata, fosta s-a cuplat cu unul dintre colegii atacantului :) GALERIE FOTO

Vezi si - MARCA: S-A FACUT! Zidane semneaza cu Real Madrid pana in 2022 si are obiectiv reconstructia lotului

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Martie 2019, 18:41
Data actualizarii: Luni 11 Martie 2019, 18:48

Ajuns la 33 de ani, atacantul bulgar Valeri Bojinov s-a intors in tara natala. El a jucat de-a lungul carierei la Fiorentina, Juventus, Manchester City, Parma si Sporting, dar in ultimii ani a luat-o pe o panta descendenta. El a reusit sa se relanseze la Botev Vratsa, unde a dat 7 goluri in 11 meciuri in tur, iar in iarna a fost transferat de Levski Sofia.

La meciurile noii echipe, Bojinov este incurajat de doua bombe sexy. Actuala lui iubita, Biljana Doll, merge la meciuri alaturi de fosta sotie a atacantului, Nikoleta Lozanova.

  • Fotbalistul celebru incurajat la meciuri de actuala si fosta iubita in acelasi timp! Ca treaba sa fie si mai complicata, fosta s-a cuplat cu unul dintre colegii atacantului :) GALERIE FOTO

Pentru ca lucrurile sa fie si mai complicate, Nikoleta Lozanova este acum cuplata cu portarul lui Levski, Nikolay Mihaylov.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies