"E strategia lui Gigi Becali!" Teorie halucinantă. De ce n-a devenit încă FCSB campioană

FCSB Dumitru Dragomir Gigi Becali Fotbal intern Gigi Becali / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Aprilie 2024, 10:46
Data actualizarii: Sambata 27 Aprilie 2024, 10:48

FCSB s-ar putea încorona campioana României în această seară, dacă va obține cel puțin un punct în confruntarea cu Farul Constanța.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) este de părere că FCSB nu a câștigat încă titlul în Superliga, deoarece aceasta ar fi strategia lui Gigi Becali pentru a menține atenția asupra echipei.

"Corleone" este de părere că o luptă strânsă la titlu o ajută pe FCSB să atragă atenția asupra sa, deci asupra jucătorilor pe care Gigi Becali i-ar putea vinde pe sume mari în vară.

Strategia lui Gigi Becali pentru finalul sezonului

"Ăștia au luat titlul de când au început campionatul. Se strica tare campionatul dacă ieșeau deja campioni. Vedeai un campionat în care toată lumea se uita către play-out, nu către play-off.

E strategia lui Gigi să mențină interesul sus. E un antrenor foarte bun. Să îl facă ăștia antrenor emerit. Ei nu au cum să mai piardă. E imposibil.

Echipa nu are față de Champions League, niciodată. Nu clar. De celelalte ar avea. Poate să intre în Europa League.

Nu s-a accidentat Florinel, e băiat deștept. Cum a simțit înțepătura, a și ieșit de pe teren. E profesionist. Nu tragi de tine să te rupi", a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

FCSB conduce în clasamentul Superligii, având un avans de 12 puncte în fața Farului Constanța cu patru etape înainte de finalul sezonului.

Dacă va scoate cel puțin un rezultat de egalitate cu Farul, sâmbătă, de la ora 20:30, pe Arena Națională, FCSB își va asigura titlu de campioană cu trei etape înainte de finalul sezonului.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!