FCSB - Farul | Cum arată ultimele cinci întâlniri dintre cele două echipe

fcsb - farul Superliga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Aprilie 2024, 14:36
Data actualizarii: Sambata 27 Aprilie 2024, 14:35

FCSB o întâlnește sâmbătă seară pe Farul Constanța.

Vicecampioana și campioana en-titre se vor înfrunta pe Arena Națională de la ora 20:30. FCSB are nevoie doar de un punct pentru a-și asigura matematic titlul cu trei etape înainte de încheierea actualei stagiuni.

FCSB - Farul | Cum arată ultimele cinci întâlniri dintre cele două echipe

  • 31 martie 2024: Farul - FCSB 0-1
  • 5 februarie 2024: FCSB - Farul 1-1
  • 17 septembrie 2023: Farul - FCSB 0-1
  • 21 mai 2023: Farul - FCSB 3-2
  • 17 aprilie 2023: FCSB - Farul 2-1

În ultimele cinci dueluri, FCSB s-a impus de trei ori, în timp ce Farul o singură dată, iar în returul sezonului regulat 2023/24, cele două echipe au împărțit punctele pe Arena Națională, scor 1-1.

Echipa lui Elias Charalambous e prima clasată cu 46 de puncte. Patru victorii și două rezultate de egalitate au înregistrat roș-albaștrii după șase etape desfășurate în play-off-ul Superligii României.

De cealaltă parte, Farul ocupă locul doi cu 35 de puncte după ce și-a asigurat la limită accederea în play-off în ultima partidă a sezonului regulat. Patru victorii, o remiză și un eșec au consemnat elevii lui Gică Hagi în partea a doua a campionatului.

FCSB - Farul | Comunicatul Jandarmeriei înainte de meciul de sâmbătă

Înainte de FCSB - Farul, Jandarmeria din București a emis un comunicat în care a adresat câteva recomandări spectatorilor care vor fi prezenți sâmbătă la meci, pe cel mai mare stadion al țării.

”Pentru acest meci de fotbal, din rațiuni de siguranță, vor fi adoptate măsuri suplimentare de control al autovehiculelor și persoanelor, cu scopul de a preveni introducerea în stadion atât a materialelor pirotehnice, cât și a altor obiecte interzise de cadrul normativ în vigoare. Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentului sportiv, Jandarmeria Capitalei adresează spectatorilor următoarele recomandări:

-să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porților de acces, pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în arena sportivă;

-să manifeste răbdare, să respecte indicațiile jandarmilor și să evite implicarea în conflicte de orice natură;

-în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul forțelor de ordine din zonă;

-părinții să supravegheze cu atenție sporită copiii”, se arată în comunicatul emis de Jandarmerie, potrivit Fanatik.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!