Cea mai dură reacție după ce Daniel Niculae a devenit urmărit penal în dosarul ”Pyro”

Daniel Niculae Helmut Duckadam Rapid Stiri Rapid a redeschis magazinul din Gara de Nord, după un hiatus de 30 de ani / Daniel Niculae / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Aprilie 2024, 08:53
Data actualizarii: Sambata 27 Aprilie 2024, 08:52

În martie, Daniel Niculae, președintele celor de la Rapid, a fost ”săltat” de mascați și audiat într-un dosar care vizează un grup infrancțional organizat.

  • Liviu Ungurean, alias ”Bocciu”, șef de galerie la echipa din Giulești, a fost atunci reținut de autorități și se află și în prezent încarcerat

La mai bine de o lună de la evenimentul respectiv, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au extins urmărirea penală față de Daniel Niculae. Oficialul de la Rapid a devenit urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice din Giulești și va fi cercetat în libertate.

Cea mai dură reacție după ce Daniel Niculae a devenit urmărit penal în dosarul ”Pyro”

Helmut Duckadam, fost președinte de imagine la FCSB, a vorbit despre situația la care este supus Niculae și a susținut că oficialul rapidiștilor va pleca singur de la club și va fi, așadar, înlocuit cu altcineva.

”Cu siguranță va fi schimbat. Cred că va pleca singur la un moment dat, nu cred că va aștepta să fie dat afară. Cred că vor fi schimbări mari la Rapid.

La nivelul antrenorilor, nu neapărat, eu am spus că Lobonț a fost adus să fie la un moment dat antrenor principal”, a spus Helmut Duckadam, potrivit DigiSport.

Anunțul Parchetului de pe lângă Tribunalul București

„La data de 17.04.2024 procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au extins acţiunea penală faţă de 2 inculpaţi, persoane fizice, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de orice operaţiuni cu articole pirotehnice, fără drept prev. de art. 37 lit. a) din Legea nr. 126/1995, cu aplicarea art. 38 alin. (1) Cod penal şi art. 41 alin. (1) Cod penal, respectiv sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la săvârşirea infracţiunii de orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept (2 acte materiale) prev. de art. 37 lit. a) din Legea nr. 126/1995, cu aplicarea art. 48 alin. 1 Cod penal şi art. 35 alin. (1) Cod penal”, anunţă, vineri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!