VIDEO ”Îi încheie cariera?” Verdict în cazul lui Daniel Niculae, urmărit penal în dosarul ”Pyro”

Daniel Niculae Cristi Pulhac Rapid Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Aprilie 2024, 11:26
Data actualizarii: Sambata 27 Aprilie 2024, 11:25

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au extins urmărirea penală față de președintele celor de la Rapid, Daniel Niculae.

Oficialul din Giulești a fost audiat în martie în dosarul ”Pyro”. La mai bine de o lună, procurorii au decis să-l urmărească penal pe Niculae, care va fi însă cercetat în libertate.

”Îi încheie cariera?” Verdict în cazul lui Daniel Niculae, urmărit penal în dosarul ”Pyro”

Întrebat dacă evenimentul îi va distruge cariera președintelui, Cristi Pulhac, fost internațional român, speră ca Niculae să rămână în fotbal, dar consideră că dosarul îi va atârna o bilă neagră în CV.

  • De asemenea, Pulhac a evidențiat că Daniel Niculae este ”un suflet” la Rapid

”Daniel e un suflet al Rapidului. Probabil a vrut să facă bine și a ieșit ceva destul de rău. (n.r. Îi încheie cariera?) Eu vreau să mai rămână, dar clar va atârna asupra lui chestia asta și cred că dosarul va dura”, a spus Cristi Pulhac.

În dosarul ”Pyro”, Liviu Ungurean, alias ”Bocciu”, șeful de galerie al giuleștenilor, a fost și el audiat și, de asemenea, încarcerat de oamenii legii. 

Dacă Pulhac speră ca Niculae să rămână în fotbal în urma ultimelor evenimente, Helmut Duckadam e convins că președintele Rapidului va fi eliminat din funcție și înlocuit cu altcineva.

”Cu siguranță va fi schimbat. Cred că va pleca singur la un moment dat, nu cred că va aștepta să fie dat afară. Cred că vor fi schimbări mari la Rapid.

La nivelul antrenorilor, nu neapărat, eu am spus că Lobonț a fost adus să fie la un moment dat antrenor principal”, a spus Eroul de la Sevilla, potrivit DigiSport.

Anunțul Parchetului de pe lângă Tribunalul București

„La data de 17.04.2024 procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au extins acţiunea penală faţă de 2 inculpaţi, persoane fizice, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de orice operaţiuni cu articole pirotehnice, fără drept prev. de art. 37 lit. a) din Legea nr. 126/1995, cu aplicarea art. 38 alin. (1) Cod penal şi art. 41 alin. (1) Cod penal, respectiv sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la săvârşirea infracţiunii de orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept (2 acte materiale) prev. de art. 37 lit. a) din Legea nr. 126/1995, cu aplicarea art. 48 alin. 1 Cod penal şi art. 35 alin. (1) Cod penal”, anunţă, vineri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!