FCSB - Farul | Comunicatul Jandarmeriei înainte de meciul de sâmbătă

fcsb - farul Jandarmeria din Bucuresti Superliga Superliga Galerie FCSB, spectacol pirotehnic, 2024 / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Aprilie 2024, 10:01
Data actualizarii: Sambata 27 Aprilie 2024, 10:00

FCSB și Farul Constanța se întâlnesc sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 20:30.

Echipa pregătită de Elias Charalambous are nevoie de cel puțin un punct pe Arena Națională pentru a-și asigura matematic titlul cu trei etape înainte de încheierea play-off-ului Superligii României.

FCSB - Farul | Comunicatul Jandarmeriei înainte de meciul de sâmbătă

FCSB e prima clasată cu 46 de puncte (patru victorii, două rezultate de egalitate și 0 înfrângeri), în timp ce Farul Constanța ocupă poziția secundă cu 35 de puncte (patru victorii, un egal, un eșec).

Înainte de FCSB - Farul, Jandarmeria din București a emis un comunicat în care a adresat câteva recomandări spectatorilor care vor fi prezenți sâmbătă la meci, pe cel mai mare stadion al țării.

”Pentru acest meci de fotbal, din rațiuni de siguranță, vor fi adoptate măsuri suplimentare de control al autovehiculelor și persoanelor, cu scopul de a preveni introducerea în stadion atât a materialelor pirotehnice, cât și a altor obiecte interzise de cadrul normativ în vigoare. Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentului sportiv, Jandarmeria Capitalei adresează spectatorilor următoarele recomandări:

-să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porților de acces, pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în arena sportivă;

-să manifeste răbdare, să respecte indicațiile jandarmilor și să evite implicarea în conflicte de orice natură;

-în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul forțelor de ordine din zonă;

-părinții să supravegheze cu atenție sporită copiii”, se arată în comunicatul emis de Jandarmerie, potrivit Fanatik.

FCSB, fără patru jucători cu Farul

Cea mai mare pierdere pentru "roș-albaștri" este Florinel Coman, care s-a accidentat în meciul cu Sepsi, fiind înlocuit în minutul 19 de Miculescu. Vlad Chiricheș, revenit pe teren la începutul play-off-ului s-a accidentat din nou, de această dată la mână, și a fost supus unei intervenții chirurgicale, care o să-l țină în afara gazonului pentru zece zile.

Luis Phelipe nu și-a revenit nici el după accidentare, iar Risto Radunovic este suspendat după ce a văzut al patrulea cartonaș galben în meciul cu Sepsi OSK.

"Florinel este OUT pentru acest meci. Chiricheș s-a operat și va fi mai devreme cu noi decât ne așteptam. Rar vezi un jucător cu un caracter precum al lui Chiricheș. Luis Phelipe va fi OUT și el. De asemenea și Risto Radunovic, care este suspendat", a spus Elias Charalambous la conferința de presă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!