Seara de vineri a adus starea de bine pentru telespectatori! Românii au talent, lider absolut de audiență!

Romanii au talent Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Aprilie 2024, 09:44
Data actualizarii: Sambata 27 Aprilie 2024, 09:45

”La mine a ajuns intenția frumoasă a unui om...”, spunea Andi Moisescu, aseară, în startul unui comentariu despre unul dintre concurenții pe care i-a văzut. Pentru că asta se simte pe scena talentului – bucuria de a veni în fața celor de acasă, pasiunea pusă într-un moment pentru a-l face să fie spectacol și dorința de a fi recunoscut pentru merite. A fost o nouă ediție Românii au talent care i-a ținut pe cei de acasă în fața televizoarelor întreaga seara. 

Fie că a fost vorba despre momente de streetdance, cobză, sudură, juggling, dans contemporan sau grecesc, folclor sau dans hip hop, balet sau muzică, spectacolul a fost total. DA-urile visate nu au întârziat să apară, iar cei mai talentați, s-au calificat în următoarea etapă. Printre cele mai frumoase cuvinte de laudă primite de la jurați s-au aflat: ”Spui o poveste, transmiți o poveste și lași o stare de bine. Mi-a plăcut”, ”mi plac dansatorii care nu vin să prezinte o rutină, ci vin să asculte muzica și să-mi arate ce simt ei și ce-i determină muzica să miște în corpul lor”.

 

Cea de-a douăsprezecea ediție a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 24:01. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.9 puncte de rating și 27.6% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.4 puncte de audiență și 15.5% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.8 milioane de români s-au bucurat de spectacolul serii, iar în minutul de aur, la ora 21:30, peste 2.1 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Savage Crew, Maria Bantă, Cristian Mihai Mihăiescu, Watanabe Hisashi, Andreea Kiss, Patricia Ene, Victoria Petrenciuc, Lukas Urdea, Plumb, Emily Fung și Jacob Connor și Mia Rusu. 

Vinerea viitoare, de la 20:30, spectacolul continuă, iar prima etapă a competiției se apropie de final! Concurenți cu momente senzaționale vor veni în fața juraților pentru a arăta că au ceea ce le trebuie pentru a fi sub lumina reflectoarelor pe cea mai importantă scenă! Nu ratați nicio ediție din sezonul #14fenomen Românii au talent. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!