Leo Messi Barcelona Jordi Farre Neymar Spania

"Messi si Neymar vor juca impreuna la Barcelona anul viitor!" Anuntul care ARUNCA IN AER piata transferurilor! Declaratia pe care fanii o asteptau

Jordi Farre, candidat la presedentia Barcelonei in iarna, a vorbit despre obiectivele sale la echipa.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Decembrie 2020, 20:08
Data actualizarii: Luni 21 Decembrie 2020, 20:09


Cel care a initiat votul de cenzura impotriva lui Bartomeu a vorbit intr-un interviu pentru emisiunea spaniola 'Tu diras de Rac1'. Farre a declarat ca in cazul in care va iesi presedinte, visul a milioane de fani se va indeplini, iar Messi si Neymar ar urma sa joace din nou impreuna pe Camp Nou.

"Neymar va fi bine-venit, insa prima data trebuie sa isi retraga plangerile la adresa clubului, sa isi ceara scuze, insa fara sa se umileasca...toti gresim. Am luat legatura cu anturajul sau si ne-au vorbit despre 'revenirea acasa'. Cine nu isi doreste al treilea cel mai bun jucator din lume in echipa?

Messi si Neymar vor juca impreuna la Barcelona anul viitor. Sunt sigur ca Messi nu vrea sa plece. Am vorbit cu anturajul sau, nu avem nimic concret, insa mi-a spus ca vrea sa ramana, insa vrea un proiect castigator. Proiectul meu este sa ii prelungim contractul anual, apoi sa facem o marca intre Messi si Barcelona, iar Messi sa devina presedinte onorific", a spus Farre.
 

Modifică setările cookies