messi Barcelona Lionel Messi PSG Transfer Spania

A fost dezvaluit planul Barcelonei pentru a-l pastra pe Messi! Cum vrea sa mute Barca pentru a nu-l pierde GRATIS. PSG si City, disperate sa-l ia

Messi intra in ultimele 6 luni de contract cu Barcelona pe 1 ianuarie 2021.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Decembrie 2020, 10:50
Data actualizarii: Sambata 19 Decembrie 2020, 10:52

Desi plecarea lui de pe Camp Nou este data ca sigura de catre unele voci din club, alte persoane spera ca Messi sa fie incantat de proiectul celui care va ajunge presedinte al Barcelonei, optand pentru prelungirea contractului.  

Potrivit jurnalistilor de la The Athletic, o sursa apropiata vestiarului Barcelonei a dezvaluit ca Messi este decis sa plece in vara anului viitor. Unii dintre candidatii la presedintia clubului fac, insa, tot posibilul pentru a-l convinge sa ramana. 

Jordi Farre a declarat ca are de gand sa il implice pe Messi in viata clubului pe termen lung, oferindu-i o varianta si pentru momentele de dupa retragerea din activitate. 

"Este clar ca Messi trebuie sa fie legat de Barcelona toata viata. Este cel mai bun jucator din istoria clubului. Pentru mine, cel mai bun din istorie fotbalului. Nu cred ca echipa trebuie sa se invarta in jurul lui, dar cred ca Messi trebuie sa fie cireasa de pe tort. 

Proiectul pe care trebuie sa-l oferim il depaseste pe fotbalistul Leo. Poate va mai ramane 3-4 ani la club ca jucator. Dar ceea ce trebuie sa avem in vedere clar este ca el trebuie sa fie legat de Barcelona toata viata, adica si dupa ce se retrage din fotbal", a declarat Jordi Farre, potrivit publicatiei ARA.

Printre echipele care se afla pe urmele lui Messi, se numara PSG si Manchester City. 

Modifică setările cookies