Jucatorul Barcelonei care visa sa straluceasca langa Messi isi poate TERMINA cariera dupa o accidentare HORROR! Si-a ZDROBIT genunchiul de bara! Atentie, imagini socante! E faza care face acum inconjurul

Moussa Wague Barcelona PAOK Salonic Stiri BREAKING NEWS | Jucatorul Barcelonei care visa sa straluceasca langa Messi isi poate TERMINA cariera dupa o accidentare HORROR! Si-a ZDROBIT genunchiul de bara! Atentie, imagini socante! E faza care face acum inconjurul lumii
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Decembrie 2020, 20:49
Data actualizarii: Sambata 19 Decembrie 2020, 23:38

Moussa Wague a fost imprumutat de Barcelona la PAOK Salonic.

In urma cu cateva zile, fotbalistul de 22 de ani a suferit o accidentare ingrozitoare in derby-ul cu rivala din oras, Aris.

In incercarea de a scoate mingea de pe linia portii, senegalezul s-a lovit foarte puternic cu genunchiul de bara. 

Wague a fost operat sambata, iar diagnosticul medicilor a fost unul crunt pentru fundasul dreapta. El a fost diagnosticat cu ruptura de tendon rotulian, iar medicii spun ca va lipsi de pe teren cel putin un an.

Mai mult decat atat, exista anumite voci care sustin chiar ca fotbalistul trecut si pe la Eupen sau Nice nu va mai putea juca fotbal vreodata, intrucat accidentarea ar putea fi mult mai grava decat se credea initial.


Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!