Paul Anton DDB Dinamo Superliga „Nu mai contează dacă Dinamo îl plătește!” Impresarul lui Paul Anton dezvăluie situația jucătorului

„Nu mai contează dacă Dinamo îl plătește!” Impresarul lui Paul Anton dezvăluie situația jucătorului 

Lucian Marinescu a vorbit despre memoriul depus de Anton. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Iulie 2021, 09:44
Data actualizarii: Joi 29 Iulie 2021, 10:11

Paul Anton și-a depus memoriu pentru a rămâne jucător liber de contract, dar dorința acestuia nu s-a concretizat. Camera Națională a Soluționării Litigiilor din cadrul Federației Române de Fotbal a oferit o nouă amânare în cazul solicitării înaintate de Paul Anton și Alexandru Răuță. Cei doi jucători își vor primi verdictul pe 4 august, când comisia a decis să se întrunească în cadrul unei ședință.

Impresarul lui Anton a precizat că jucătorul său nu și-a primit salariul stipulat în contract și că orice tentativă a lui Dinamo de a livra banii este tardivă, pentru că memoriul este deja depus. 

  • „Nu mai contează dacă Dinamo îl plătește!” Impresarul lui Paul Anton dezvăluie situația jucătorului

Săptămâna viitoare se va da verdictul, vom avea decizia finală. Așa ar fi normal să se întample, clubul nu a făcut nicio probă că a făcut plata. Nu mai contează acum dacă cei de la Dinamo îl mai plătesc pe Paul. Se judecă speța în care el trebuie să rămână liber de contract”, a declarat Lucian Marinescu pentru ProSport. 

De asemena, impresarul a dezvăluit că dacă Anton este apt pentru meciul pe care Dinamo îl are cu Clinceni, contând pentru etapa a 3-a a Ligii 1, va juca. Marinescu nu a dorit să vorbească despre noua destinație a mijlocașului, cu toate că Universitatea Craiova îl vede ca pe un potențial înlocuitor al lui Cicâldău, după ce jucătorul a plecat la Galatasaray.  

Dacă este apt din punct de vedere fizic, Paul va juca în această partidă! El este la dispoziția antrenorului până când se va da verdictul și își face treaba cum poate mai bine. Universitatea Craiova? Paul este deocamdată sub contract cu Dinamo, asta e tot ce contează”, a precizat Marinescu. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!