Paul Anton, pierdut gratis de Dinamo?! "Nu fac lucrurile cum trebuie cu cei care au rămas"

Paul Anton comisie DDB Dinamo Lucian Marinescu Superliga Paul Anton, pierdut gratis de Dinamo?! "Nu fac lucrurile cum trebuie cu cei care au rămas"
Alecu Mihai
Data publicarii: Marti 27 Iulie 2021, 18:37
Data actualizarii: Marti 27 Iulie 2021, 18:40

Situația mijlocasului se complică pe zi ce trece.

Rezervă nefolosită în ultima partidă de campionat jucată de Dinamo, la Craiova, și pierdută cu 1-0 contra ceor de la FCU Craiova, Paul Anton ar putea să-i părăsească pe câini în aceste zile, ba chiar fără nici un ban compensație pentru bucureșteni.

Mai exact, agentul jucatorului, Lucian Marinescu, spune că formația din Ștefan cel Mare are peste 4 luni de când nu i-a mai virat vreun ban, iar comisiile cărora Anton s-a adresat trebuie să-și facă treaba și să-l declare liber de contract.

"Am încredere totală că oficialii forului se vor gândi la viitorul jucătorului"

 

"Mâine, la Comisie, am încredere totală că oficialii forului se vor gândi la viitorul jucătorului, a suferit destul, atâta vreme. Străinii (n.r- spaniolii care au fost la Dinamo) au mers la FIFA, și-au depus memorii acolo, ceea ce, ca o părere personală, nu mi se pare cinstit și în regulă, un lucru urât, dar e treaba celor de la club cum au tratat de s-a ajuns la o astfel de situație.

Paul și-a făcut mereu datoria față de Dinamo, ca de altfel față de orice club la care a fost. Acum, trebuie să-și vadă și el de familia lui. Mizez pe faptul că forul pus să judece se va pronunța. Ei (n.r- oficialii lui Dinamo) încearcă să amâne situația, invocând interdicția la transferuri, dar nu fac lucrurile cum trebuie cu cei ce au rămas și au continuat la echipă. Ori ei au spus că au venit să îndrepte lucrurile. Nu e nimic cu Craiova sau cu alt club, întrucât Paul e jucător sub contract cu Dinamo și își respectă angajamentul și regulamentul", a spus Lucian Marinescu, potrivit GSP.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!