Paul Anton Dinamo Superliga Paul Anton nu mai are încredere în conducerea lui Dinamo: "Eu nu mai aștept demult ceva de la conducere!"

Paul Anton nu mai are încredere în oficialii lui Dinamo: "Eu nu mai aștept demult ceva de la conducere!"

Dinamo s-a impus în duelul cu FC Voluntari, din prima etapă a campionatului.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 20 Iulie 2021, 09:07
Data actualizarii: Marti 20 Iulie 2021, 09:23

Sorescu a fost one-man-show-ul meciului, reușind să înscrie de trei ori. Paul Anton, unul dintre cei mai importanți jucători din lotul dinamovist, a vorbit după victoria de luni seară. Acesta este mulțumit de rezultat, însă își dorește să părăsească echipa:

"Ne bucurăm că am făcut o surpriză, dar avem multe lipsuri și mult de muncă. Sunt mulți tineri, e șansa lor, acum sunt forțați de această situație.A contat acum că au fost spectatorii, stadionul a fost aproape plin, a fost entuziasm, a fost și noroc, e greu fără entuziasm și fără noroc.

  • Paul Anton nu mai are încredere în conducerea lui Dinamo: Eu nu mai aștept demult ceva de la conducere!

Eu am depus memoriu, am un proces. Nu știu nimic de oferte pe adresa mea. Dar eu nu mai aștept demult ceva de la conducere", a declarat Paul Anton după meci.

Paul Anton a ajuns la Dinamo în octombrie anul trecut, de la KS Samara. Fotbalistul are și 12 selecții în echipa națională. A mai evoluat pentru Gloria Bistrița, Delta Tulcea, FCM Târgu Mureș, Pandurii, Getafe și Anzhi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!