Paul Anton Contract CSU Craiova DDB Dinamo Superliga

Paul Anton, obligat să rămână la Dinamo! Comisia de Disciplină s-a pronunțat

Fotbalistul spera să plece de la Dinamo liber de contract.

Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 19:23
Data actualizarii: Sambata 31 Iulie 2021, 00:28

Rezervă nefolosită la partida cu FCU Craiova, Paul Anton spera să plece gratis de la Dinamo și să semneze cu CSU Craiova, după cum s-a anunțat în ultimele zile. Totuși, președintele câinilor, Iuliu Mureșan, a anunțat că spera ca acesta să nu plece fără ca echipa bucureșteană să primească vreo compensație, lucru care se pare că s-ar putea îndeplini în cele din urmă.

Comisia de Discplină a amânat decizia

 

ANTON PAUL vs. SC DINAMO 1948 SA– Încetare raporturi contractuale. Respinge că neîntemeiată cererea de suspendare a cauzei formulată în temeiul art. 75.1. din Legea 85/2014 de clubul părat. Respinge că inadmisibilă cererea de sesizare a Curții Constituționale privind excepția neconstituționalității prevăzută de art. 75.2. lit. e) din Legea nr. 85/2014 invocată de clubul părat.

Respinge că neîntemeiată cererea de suspendare a cauzei până la soluționarea excepției de neconstituționalitate de către Curtea Constituțională invocată de clubul părat. Acordă termen la dată de 04.08.2021 pentru a da posibilitatea părților să depună toate probele sau să propună administrarea de alte probe noi.

Modifică setările cookies