Paul Anton Contract CSU Craiova DDB Dinamo Superliga BREAKING NEWS | Paul Anton, obligat să rămână la Dinamo! Comisia de Disciplină s-a pronunțat

Paul Anton, obligat să rămână la Dinamo! Comisia de Disciplină s-a pronunțat

Fotbalistul spera să plece de la Dinamo liber de contract.

Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 19:23
Data actualizarii: Sambata 31 Iulie 2021, 00:28

Rezervă nefolosită la partida cu FCU Craiova, Paul Anton spera să plece gratis de la Dinamo și să semneze cu CSU Craiova, după cum s-a anunțat în ultimele zile. Totuși, președintele câinilor, Iuliu Mureșan, a anunțat că spera ca acesta să nu plece fără ca echipa bucureșteană să primească vreo compensație, lucru care se pare că s-ar putea îndeplini în cele din urmă.

Comisia de Discplină a amânat decizia

 

ANTON PAUL vs. SC DINAMO 1948 SA– Încetare raporturi contractuale. Respinge că neîntemeiată cererea de suspendare a cauzei formulată în temeiul art. 75.1. din Legea 85/2014 de clubul părat. Respinge că inadmisibilă cererea de sesizare a Curții Constituționale privind excepția neconstituționalității prevăzută de art. 75.2. lit. e) din Legea nr. 85/2014 invocată de clubul părat.

Respinge că neîntemeiată cererea de suspendare a cauzei până la soluționarea excepției de neconstituționalitate de către Curtea Constituțională invocată de clubul părat. Acordă termen la dată de 04.08.2021 pentru a da posibilitatea părților să depună toate probele sau să propună administrarea de alte probe noi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!