Dinamo Paul Anton vlad achim Superliga BREAKING NEWS | Detalii de ultima ora despre situatia fotbalistilor de la Dinamo! Azi e ziua decisiva

EXCLUSIV | Vlad Achim si Paul Anton, blocati la Dinamo! Decizia luata de FIFA + Cand va fi hotarata soarta fotbalistilor

FIFA a amanat luarea unei decizii in cazul celor doi jucatori.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Iulie 2021, 22:24
Data actualizarii: Joi 15 Iulie 2021, 00:37

22:00 FIFA a decis sa amane luarea unei decizii in privinta memoriilor depuse de Vlad Achim si Paul Anton, care au cerut sa devina liberi de contract pentru neplata salariilor, dupa ce Dinamo a cerut timp pentru a-si pregati apararea. Cazul va fi judecat pe 21 iulie.

STIREA INITIALA

  • BREAKING NEWS | Detalii de ultima ora despre situatia fotbalistilor de la Dinamo! Azi e ziua decisiva

10:30 Jucatorii clubului asteapta astazi solutionarea memoriilor depuse pentru neplata salariilor. In speta, Paul Anton si Vlad Achim spera sa fie liberi de contract, la sfarsitul acestei zile. Vlad Achim a semnat deja cu noua lui echipa, FCU Craiova, insa nu va putea juca pana cand nu isi va rezilia contractul cu Dinamo.

Tot astazi, se va decide si daca interdictia la transferuri a lui Dinamo va fi sau nu ridicata. FIFA urmeaza sa ofere astazi un raspuns in acest caz. Dinamo spera sa poata sa legitimeze, in continuare, fotbalisti, pentru a nu fi nevoita sa joaca, in urmatorul sezon, cu juniori.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!