Liga 1

CFR mai și vinde! Presa din Turcia susține că un jucător de bază din lotul clujenilor s-a înțeles cu noul club

Dan Petrescu poate pierde un jucător important. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Septembrie 2021, 17:01
Data actualizarii: Duminica 05 Septembrie 2021, 17:12

Odată cu revenirea la CFR, Dan Petrescu i-a repatriat pe Culio (38 ani) și Bordeianu (29 ani), iar Florin Ștefan (25 ani) a fost convins să se alăture clujenilor. Însă antrenorul grupării din Gruia a decis să se despartă și de jucătorii alături de care a lucrat în trecut și a cucerit trofee, Latovlevici, Arlauskis și Chipciu nemaifiind doriți de Petrescu în al treilea mandat la CFR.

Fostul membru al „Generației de Aur” va fi nevoit să mai renunțe la un jucător. Potrivit Fotomac, Billel Omrani (28 ani) s-a înțeles cu Rizespor, iar CFR va încasa 500.000 de euro în schimbul atacantului. 

  • CFR mai și vinde! Presa din Turcia susține că un jucător de bază din lotul clujenilor s-a înțeles cu noul club

„Ultimele detalii au fost discutate cu CFR Cluj”
 

Rizespor a ajuns la final în cazul transferului atacantului de la CFR Cluj, Billel Omrani. Echipa de la malul mării, care a sacrificat 500.000 de euro pentru atacantul în vârstă de 28 de ani, a bătut palma și cu agentul jucătorului. Se pare că ultimele detalii au fost discutate cu CFR Cluj”, scriu jurnaliștii turci. 

Omrani a fost format de academia lui Marseille, pentru care a bifat și 10 prezențe la prima echipă, marcând un gol și oferind o pasă decisivă, iar după o experiență la Athletic Club Arlesien, a fost transferat de CFR. 

Atacantul francez este din septembrie 2016 în România, iar împreună cu clujenii a câștigat patru titluri în Liga 1 și două Supercupe ale României. Contractul lui Omrani cu CFR expiră în vara lui 2022, de aceea conducerea din Gruia este nevoită să îl cedeze cu 500.000 de euro, cota lui fiind 1.6 milioane de euro, potrivit transfermarkt. 

După primele trei etape din campionatul Turciei, Rizespor, posibila destinație a atacantului, se află pe locul 18, cu doar 1 punct acumulat. 

CITESTE SI
ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies