Liga 1

"Cine vrea să își dea cu cărămida în cap?". De ce nu ar trebui să renunțe Dan Petrescu la Arlauskis 

Dumitru Dragomir a discutat despre situația de la CFR Cluj. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Septembrie 2021, 10:39
Data actualizarii: Sambata 04 Septembrie 2021, 10:59

Marius Șumudică a fost înlocuit cu Dan Petrescu pe banca tehnică de la CFR Cluj, după o serie de evenimente incredibile care s-au petrecut în ultimele săptămâni.

Fostul președinte LPF a mărturisit că ceea ce s-a întâmplat la campioana României este greu de înțeles, adăugând că problema la Marius Șumudică a fost una de atitudine. 

"M-a sunat Ion Rus, mi-a spus că patronul adevărat ar fi Varga, chiar dacă influențele ar fi și din altă parte. Ardealul nu se asortează cu astfel de practici. A fost de Balcani, nu de Ardeal. A fost destul de șmecher că a filmat. Are niște imagini criminale pe care presa nu le are. Șumudică e omul dracului, știe să se apere bine. 

El, prin atitudine, a greșit puțin. Din punct de vedere tehnic, se asorta cu CFR Cluj. Din punct de vedere comportamentul, nu se asorta cu Ardealul. Nici Dan Petrescu nu e departe de Șumudică. Numai că Petrescu este destul de isteț și versatil.", a declarat Mitică Dragomir la DigiSport Matinal.  

În plus, Dragomir a explicat că Arlauskis nu va pleca de la echipă: "Dan Petrescu nu renunță la Arlauskis. E portar bun. Cine vrea să își dea cu cărămida în cap?".

CITESTE SI

Modifică setările cookies