benny adegbuyi Badr Hari Ciprian Sora Daniel Ghita K1

"Sa isi ceara scuze si sa le fie rusine!" Atac DUR al lui Sora dupa criticile lui Ghita la adresa lui Benny! Ce a scris fostul luptator

Benny Adegbuyi a castigat meciul cu Badr Hari, prin KO tehnic in runda 3.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Decembrie 2020, 18:55
Data actualizarii: Duminica 20 Decembrie 2020, 18:59

Victoria istorica a lui Benny in fata lui Badr Hari nu a fost pe placul tuturor! Daniel Ghita a reactionat dur dupa unul dintre cele mai importante meciuri din cariera ale sportivului roman, acuzandu-l pentru trecutul sau, afirmand: "Nu o sa ai niciodata respectul meu!"

Fostul mare luptator de kickboxing, Ciprian Sora a sarit in apararea lui Benny, atacandu-l in mod indirect pe Ghita, pentru reactia dura.

  • Sa isi ceara scuze si sa le fie rusine! Atac DUR al lui Sora dupa criticile lui Ghita la adresa lui Benny! Ce a scris fostul luptator

"Benny Adegbuyi a scris istorie cu victoria impotriva lui Badr Hari si pot spune ca este cel mai valoros kickboxer roman in activitate. Un meci dificil, pentru care stiu ca s-a pregatit asa cum trebuie, cu mai multe stagii de pregatire in Olanda.

Prima repriza i-a apartinut, dupa opinia mea, doar ca doi dintre arbitri l-au preferat pe Badr Hari, meciul fiind in Olanda. Loviturile de picior aveau rolul de a-l destabiliza pe marocan, lovituri asupra bratului drept, unde mai avusese o accidentare. Totul este facut cu un plan tactic bine pus la punct. Repriza a doua fiind una dificila pentru al nostru spre sfarsit. Este numarat dupa un schimb de lovituri pe schimbarea garzii, se ridica si rezista ultimele 30 de secunde atacului care se voia nimicitor. Ce sa vezi, cu luciditate, desi era afectat, reuseste sa blocheze si sa eschiveze loviturile napraznice ale marocanului si suna gongul salvator!

Repriza a treia aveam niste emotii pe care greu le pot descrie, incepe repriza cu Benny hotarat, loveste la corp, schimba garda si ii aplica un croseu de dreapta in piramida nazala si acesta cedeaza, simte puterea romanului, acesta il puncteaza cu o directa de stanga si se clatina mitul celui care vorbeste de violenta, apoi pe o directa vine contra cu piciorul stang asupra coastelor care-l devasteaza pe mit!

Felicitari, un meci cat o istorie! Cei care l-au blamat, sa isi ceara scuze si sa le fie rusine, el este ambasadorul nostru", a scris Sora pe Facebook.

Modifică setările cookies