Daniel Ghiță intervine după scenele grotești văzute la Sala Polivalentă. Reacția dură a marelui campion 

Daniel Ghita Perversul de la Targu Ocna RXF sala polivalenta Sporturi
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Iunie 2024, 10:42
Data actualizarii: Duminica 02 Iunie 2024, 10:56

Daniel Ghiță, mesaj aspru după gala RXF în care două femei au fost bătute în cușcă la gala de la Polivalentă. 

Daniel Ghiță reacționează după scenele înfiorătoare din Sala Polivalentă. 

Gala MMA RXF 46 de la Sala Polivalentă a provocat reacții dure după ce în main eventul show-ului Sorin Ion - poreclit Perversul de la Târgu Ocna - s-a bătut cu două femei în cușcă. 

Roxana Țuțu și Beatrice Ungureanu (luptătoare de MMA) au încasat lovituri grele de la Sorin Ion, în aplauzele celor prezenți la evenimentul de la Sala Polivalentă, care a avut loc miercuri seară. 

Cu o durată de cinci minute, meciul revoltător a conținut scene scandaloase. Aflate clar în dificultate, cele două luptătoare au încasat lovituri grele de la Sorin Ion. Fetele au fost lovite atât cu lovituri de picior cât și cu pumnii. Au scăpat, oarecum, de seria de brațe a adversarului doar încercând să fugă cât mai mult în ring. 

Daniel Ghiță: "O zi neagră pentru sportul de contact"

Acum politician, Daniel Ghiță a fost unul dintre cei mai valoroși kickboxeri români. Sportiv care s-a bătut la cel mai înalt nivel, bucureșteanul a avut o reacție dură pe rețelele de socializare după ce a văzut scenele grotești de la Sala Polivalentă. 

"Da, azi e o zi neagră pentru sportul de contact. Am ajuns în toată presa mondială, negativ, ca o națiune primitivă!", a scris Daniel Ghiță, pe Facebook. 

Contactat Gsp, Sebastian Vieru, organizatorul galelor RXF, a zis că „nu este nimic deplasat ca un bărbat să lupte împotriva unor femei. Este un show în care ele au decis să particip", a spus Vieru.

"Vom avea o gală în curând cu lupte unu la unu, bărbați - femei. E un trend mondial în acest sens. Nu este nimic deplasat ca un bărbat să lupte împotriva unor femei. E un show. E un trend mondial. Noi le-am propus acest lucru, ele au acceptat. Nu suntem singurii care au astfel de evenimente”, a mai declarat Vieru.

Supranumit "Samuraiul sălbatic", Daniel Ghiță a strâns în kick-boxing 51 de victorii (41 prin KO) și a suferit 11 eșecuri. A învins nume mari ale circuitului, printre care Erol Zimmermann, Jamal Ben Saddik sau Dzevad Poturak. A luptat de la egal la egal, dar a fost învins de marele campion olandez Semmy Schilt. 

Daniel Ghiță - palmares

2012 It's Showtime Campion Mondial categoria grea

2010 K-1 World Grand Prix 2009 din Tokyo Finalist în primii 16

Campion Local Kombat la categoria grea

2005 WKN European Thai-boxing Campion la categoria grea

2002 Campion European de Muay Thai în Portugalia

2001 IFMA World Muay Thai Championships medaliat cu Bronz (+91 kg)

2000 Campion European de Muay Thai în Germania

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!