"Niciodata nu o sa ai respectul meu! Un sportiv nu face asta!" Reactie DURA a lui Daniel Ghita dupa victoria lui Benny

benny adegbuyi Badr Hari Daniel Ghita ko K1 "Niciodata nu o sa ai respectul meu! Un sportiv nu face asta!" Reactie DURA a lui Daniel Ghita dupa victoria lui Benny
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Decembrie 2020, 08:42
Data actualizarii: Duminica 20 Decembrie 2020, 08:46
Benny Adegbuyi a reusit o victorie istorica in fata luptatorului Badr Hari. 

La finalul meciului, cel care nu ii dadea nicio sansa romanului a reactionat. Daniel Ghita a postat un nou mesaj pe pagina sa de Facebook, incercand sa justifice infrangerea lui Badr Hari prin faptul ca sportivul a fost infectat cu noul coronavirus in urma cu cateva saptamani, neavand posibilitatea sa recupereze. 

Daniel Ghita si-a exprimat si parerea despre Benny Adegbuyi, pentru care a declarat ca nu are respect, amintind de un scandal din 2009. 

"Niciodata nu o sa aiba respectul meu! Un sportiv nu loveste un om la pamant si fuge, lasandu-l intr-o balta de sange! Un sportiv, un om isi cere iertare, isi asuma cand greseste. 

Un sportiv si un om cu caracter, daca greseste, se duce si il ajuta pe om. Toti gresim, dar victima traieste in saracie, cu handicap si distrus pe viata. 

Iti asumi greselile trecutului. Iti ceri iertare si incerci sa ajuti, nu? 

Daca isi cere iertare de la Vasile Pui si il ajuta, o sa aiba tot respectul meu si sustinerea mea! Pana nu iti ceri iertare de la Vasile Pui si nu arati umanitate si empatie fata de el, eu nu te voi felicita", a scris, printre altele, Daniel Ghita.

De altfel, acesta si-a exprimat sustinerea fata de Badr Hari inca dinainte de meci, atunci cand a punctat ca olandezo-marocanul este favoritul lui "ca sportiv, luptator si ca om".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!