SECRETUL din spatele victoriei istorice a lui Benny! Cum a reusit antrenorul lui sa-l 'trezeasca' pentru a-l face KO pe Badr Hari 

benny adegbuyi Badr Hari Kickboxing ko K1 SECRETUL din spatele victoriei istorice a lui Benny! Cum a reusit antrenorul lui sa-l 'trezeasca' pentru a-l face KO pe Badr Hari
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Decembrie 2020, 16:00
Data actualizarii: Duminica 20 Decembrie 2020, 16:02

Benny Adegbuyi a reusit un KO spectaculos in meciul cu Badr Hari. 

Desi a fost dominat de marocan in primele doua runde, fiind inclusiv trimis la podea, romanul a revenit si l-a invins pe Hari, reusind o victorie istorica. 

Cel care a reusit sa il motiveze pe Benny sa revina in meci si sa-l bata pe Badr Hari a fost antrenorul sau. Dupa a doua runda, barbatul nu l-a lasat pe Adegbuyi sa se odihneasca, ci i-a luat capul in maini si l-a miscat, incercand parca sa-l trezeasca pe Benny.

Apoi i-a strigat ca poate sa castige, ajutandu-l astfel sa depaseasca un prag psihologic important, care ar fi putut schimba soarta meciului. 

Benny Adegbuyi a reusit sa-l invinga prin KO tehnic pe Badr Hari, care a terminat lupta plin de sange. Romanul poate juca astfel meciul decisiv pentru a deveni campionul Glory.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!