"Te lupti cu Rico Verhoeven?!" Raspunsul FABULOS al lui Benny la intrebarea pe care si-o pun TOTI FANII sai

benny adegbuyi Badr Hari Rico Verhoeven K1 "Te lupti cu Rico Verhoeven?!" Raspunsul FABULOS al lui Benny la intrebarea pe care si-o pun TOTI FANII sai
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Decembrie 2020, 01:20
Data actualizarii: Duminica 20 Decembrie 2020, 01:21

Benny l-a invins pe Badr Hari prin KO tehnic, dupa ce l-a pus la pamant in runda 3.

Sportivul roman a rezistat eroic asaltului lui Badr Hari din primele doua runde, pe care marocanul le-a primit din partea a doi dintre cei trei arbitrii. In cea de-a treia runda, Benny l-a pus de doua ori la pamant pe Badr Hari, dupa ce l-a dezechilibrat cu o stanga devastatoare, marocanul nu a mai putut continua.

La finalul luptei, Benny a fost intrebat despre urmatorul adversar pe care il vrea, iar reporterul a adus in discutie posibilitatea unei lupte cu olandezul Rico Verhoeven, campionul GLORY. Sportivul roman a oferit un raspuns amuzant.

"Daca ma lupt cu Rico? Nu ma intrebati asta acum. Lasati-ma sa ma bucur de victorie, Rico are meciul lui! Avem timp!", a raspuns Adegbuyi.

Unul dintre oamenii din staff-ul jucatorului din Romania a intervenit in timpul interviului, asigurandu-i pe fani ca o lupta cu Verhoeven nu este exclusa.

"Benny se va bate cu Rico cu siguranta, dar e nevoie de timp. Pentru asta ne pregatim, sa atacam la un moment dat centura de campion! Avem o relatie de prietenie stransa cu ei. Asta este momentul pe care l-am asteptat. Ne respectam, Rico l-a sunat sa ii spuna sa castige meciul asta. Cand va merita, va fi in ring cu Rico", a spus unul dintre oamenii din staff-ul lui Benny.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!