Tenis

VIDEO „Nadal de România!” Simona Halep a câștigat punctul turneului la Dubai, cu o lovitură imposibilă: cum s-a văzut de la nivelul fileului

Simona Halep și-a câștigat dreptul de a candida pentru „Lovitura lunii februarie” în WTA. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Februarie 2022, 18:37
Data actualizarii: Joi 17 Februarie 2022, 18:45

Măiestria Simonei Halep iese la iveală în cele mai dificile momente ale meciurilor jucate în circuitul WTA, iar confruntarea cu Ons Jabeur din sferturile turneului WTA de la Dubai a fost prilejul perfect pentru ca sportiva din România să candideze din nou la premiul pentru „Lovitura lunii”.

În primul set, la 5-2, Simona Halep nu a reușit să facă break-ul pentru a-și adjudeca manșa, dar a câștigat cel mai spectaculos schimb de mingi, pasând-o pe Ons Jabeur dintr-o poziție improbabilă.

Simona Halep a ridicat în picioare publicul prezent în arena Dubai Duty Free

Bucuria Simonei Halep a fost pe măsură, jucătoarea din țara noastră celebrând reușita precum un fotbalist marcarea unui gol. „Vintage Simona Halep,” a scris un canal renumit în lumea Twitter a tenisului.

Passing shot-ul de forehand al Simonei Halep s-a viralizat instant pe rețeaua de socializare, mai mulți fani ai tenisului postând reluări din diverse unghiuri, toate surprinzând clar dificultatea loviturii efectuate de fostul lider mondial. 

Modifică setările cookies