Simona Halep Ons Jabeur Simona Halep lovitura incredibila Simona Halep WTA Dubai Tenis WTA Romania Tenis

VIDEO „Nadal de România!” Simona Halep a câștigat punctul turneului la Dubai, cu o lovitură imposibilă: cum s-a văzut de la nivelul fileului

Simona Halep și-a câștigat dreptul de a candida pentru „Lovitura lunii februarie” în WTA. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Februarie 2022, 18:37
Data actualizarii: Joi 17 Februarie 2022, 18:45

Măiestria Simonei Halep iese la iveală în cele mai dificile momente ale meciurilor jucate în circuitul WTA, iar confruntarea cu Ons Jabeur din sferturile turneului WTA de la Dubai a fost prilejul perfect pentru ca sportiva din România să candideze din nou la premiul pentru „Lovitura lunii”.

În primul set, la 5-2, Simona Halep nu a reușit să facă break-ul pentru a-și adjudeca manșa, dar a câștigat cel mai spectaculos schimb de mingi, pasând-o pe Ons Jabeur dintr-o poziție improbabilă.

Simona Halep a ridicat în picioare publicul prezent în arena Dubai Duty Free

Bucuria Simonei Halep a fost pe măsură, jucătoarea din țara noastră celebrând reușita precum un fotbalist marcarea unui gol. „Vintage Simona Halep,” a scris un canal renumit în lumea Twitter a tenisului.

Passing shot-ul de forehand al Simonei Halep s-a viralizat instant pe rețeaua de socializare, mai mulți fani ai tenisului postând reluări din diverse unghiuri, toate surprinzând clar dificultatea loviturii efectuate de fostul lider mondial. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!