Tenis

VIDEO „Antrenorul meu e grozav, dar îmi e dor de Darren!” Simona Halep spune că Darren Cahill i-a schimbat total viața

Simona Halep a vorbit despre impactul fostului antrenor, Darren Cahill asupra vieții sale și asupra revelației turneului, Amanda Anisimova. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 09:51
Data actualizarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 10:00

Simona Halep a fost senină și a oferit răspunsuri impresionante în conferința de presă organizată după calificarea sa în optimile de finală ale Openului Australian. Sâmbătă-dimineața, numărul 15 WTA a eliminat-o pe Danka Kovinic (98 WTA), în turul 3, scor 6-2, 6-1, sportiva din țara noastră lovind 19 winnere în cele 65 de minute ale jocului. 

Halep a vorbit pe larg despre Darren Cahill și rolul exponențial jucat de fostul antrenor nu doar în cariera sa de jucătoare profesionistă de tenis, ci și în viața sa personală. În completare, Simona a ținut să precizeze că atmosfera echipei sale s-a schimbat, dar l-a lăudat pe actualul antrenor, Adrian Marcu, pe care l-a numit, de asemenea „o persoană grozavă.”

Simona Halep: „Darren m-a învățat să mă bucur mai mult de viață. Datorită lui, vorbesc cu toată lumea acum.”

Întrebată ce consideră special cu privire la Darren Cahill, Simona Halep a răspuns: „Persoana lui. Felul în care vorbește, sfătuiește e deosebit. Când are încredere în jucători, le transmite asta și le insuflă multă încredere și se simt mai siguri pe teren. 

Pentru mine, Darren a fost cel mai important om în cariera mea. Cu el alături am putut să câștig titlurile mari. El m-a învățat să fiu o persoană mai bună în afara terenului, să mă bucur mai mult de viață. Datorită lui, vorbesc cu toată lumea și îmi place să împărtășesc totul cu jucătorii la vestiare. 

Darren a fost o persoană importantă pentru întreaga mea viață, nu doar în tenis. Am văzut că are succes cu Amanda acum. Anisimova a jucat grozav și mă bucur pentru ei,” a afirmat Simona Halep în cadrul conferinței de presă susținute după victoria din turul 3

Simona Halep: „Când lucrezi atât de mulți ani cu cineva, îi simți lipsa, dar asta este. Privesc înainte.”

„Antrenorul meu actual e o persoană grozavă, la rândul său, și mă simt minunat alături de ei, dar îmi e dor de Darren. Nu simt că totul s-a schimbat, dar s-a schimbat atmosfera în echipa mea. Când lucrezi atât de mulți ani cu cineva, îi simți lipsa, dar asta este. Trebuie să privesc înainte și să joc cel mai bun tenis al meu,” a completat Simona Halep în fața jurnaliștilor prezenți la Melbourne.

„Vorbesc zilnic cu Darren și îmi face plăcere acest lucru. De fiecare dată îmi transmite că sunt în stare să câștig orice meci pe care îl joc și mă ajută tare mult încrederea lui.

Din câte știu eu, Darren nu e încă antrenorul oficial al Amandei Anisimova, dar se pare că au o colaborare bună. Consider că o ajută tare mult, ieri a jucat foarte bine (a învins-o pe Naomi Osaka, scor 4-6, 6-3, 7-6) și are deja niște victorii foarte mari, care, cu siguranță, îi vor da încredere să continue,” a declarat Simona Halep pentru Eurosport, întărind ideile pronunțate în fața jurnaliștilor. 

Modifică setările cookies