Simona Halep lovitura anului Simona Halep premiu WTA Tenis WTA Romania Tenis Simona Halep, replică pentru hateri: „Mulți oameni au spus că mă voi duce în jos după nuntă, dar nu a fost cazul.”

VIDEO Simona Halep a câștigat premiul pentru lovitura anului 2021 în WTA! A reușit performanța tocmai în România

Simona Halep a lovit un passing shot incredibil în meciul câștigat în defavoarea Gabrielei Ruse în turul 2 la Transylvania Open. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Decembrie 2021, 08:48
Data actualizarii: Vineri 17 Decembrie 2021, 08:56

Un passing shot reușit de Simona Halep în turul 2 al Openului Transilvaniei a fost declarat lovitura anului 2021 în circuitul WTA. 

Este a doua oară când Simona Halep câștigă acest premiu, după ce în 2018 o umilea pe Aga Radwanska într-un punct spectaculos jucat la Miami. 

  • Simona Halep debutează cu succes la Moscova, dar își admite limitele: „Mi-e greu să mă gândesc la câștigarea trofeului!”

Simona Halep câștigă a doua oară premiul WTA pentru „Lovitura anului”


După o scurtă excelent trimisă de jucătoarea poloneză, Simona Halep a sprintat miraculos și a ajuns la mingea joasă, reușind să o returneze cu un rever subtil, prin care mingea a aterizat în partea opusă a terenului advers, lăsând-o pe Radwanska fără nicio șansă de a continua schimbul de mingi. 

Acum, Simona Halep a primit distincția pentru un procedeu defensiv admirabil, reușit din alergare. Deși Gabriela Ruse a jucat un forehand drive puternic, Simona Halep a intuit direcția mingii, a alergat rapid înspre ea și a lovit cu putere, riscând. 

Riscul i-a întors un mare câștig, Simona Halep nu doar adjudecându-și punctul și un galop de încredere în partida care avea să se încheie 6-1, 6-2, ci și acest premiu onorabil în circuitul WTA, pentru a doua oară în carieră. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!