Simona Halep, după înfrângerea încheiată cu un set pierdut la zero în fața Jelenei Ostapenko: „Nu a fost o cădere mentală.”

Simona Halep Jelena Ostapenko Simona Halep interviu Simona Halep WTA Dubai Tenis WTA Romania Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Februarie 2022, 09:14
Data actualizarii: Sambata 19 Februarie 2022, 09:24

Simona Halep este dezamăgită că și-a pierdut concentrarea în setul trei al semifinalei cu Jelena Ostapenko, dar nu crede că a pierdut meciul în plan psihic. 

Simona Halep s-a arătat dezamăgită după eliminarea dureroasă suferită în semifinalele turneului WTA 500 de la Dubai și a admis că nu a luptat pentru fiecare punct în setul trei al partidei, pierdut cu 6-0

Învinsă de Jelena Ostapenko pentru a doua oară, Simona Halep vrea să își mențină starea de spirit pozitivă, întrucât se va deplasa la Doha, pentru competiția de calibru WTA 1000, care începe duminică, 20 februarie. 

Simona Halep: „Mă nemulțumește setul trei, pentru că mi-am pierdut concentrarea.”

Cu o astfel de adversară, este greu să menții o formă sau un ritm. A fost ciudat și primul set, dar am fost destul de puternică pe picioare și am returnat mingile cât de bine am putut. În setul doi, a luat ea conducerea foarte rapid, cu lovituri direct câștigătoare. Nu prea am avut șanse. Apoi am revenit și am fost aproape să câștig.

Se întâmplă uneori să nu se întâmple cum îți dorești. Acesta este jocul ei, nu cred că are alt plan, indiferent cu cine joacă. Dă tare și e greu să returnezi,” a declarat Simona Halep

Halep: „Nu a fost o cădere mentală, ci am vrut să fac prea multe, iar serviciul nu mi-a mers.”

„Mă nemulțumește setul trei, pentru că mi-am pierdut concentrarea și n-am mai stat acolo punct cu punct. Dar nu pot să stric toată săptămâna doar pentru acest set. Bineînțeles, sunt supărată pentru ce s-a întâmplat în setul trei. Dar merg înainte și, cu astfel de meciuri, o să devin mai bună din punct de vedere mental.

Nu a fost o cădere mentală, nu consider că am căderi mentale. Nu mi-a mers prea bine serviciul, am vrut să fac prea multe, din cauză că ea a stat foarte aproape de linie și intra în retur. A fost probabil un trac emoțional acolo și n-am avut concentrarea suficientă pentru a menține un serviciu solid,” a declarat Simona Halep într-un interviu acordat Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!