Tenis

Simona Halep, declarație hazlie: „M-am uitat la meciuri, a început să îmi placă tenisul.” De ce se teme de duelul cu Ons Jabeur

Simona Halep a caracterizat-o pe Gabriela Ruse „o luptătoare grozavă”, în interviul oferit după meci. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 21:20
Data actualizarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 21:24

Simona Halep a dispus de Gabriela Ruse în optimile turneului WTA 500 de la Dubai, reușind a treia victorie consecutivă în defavoarea colegei sale din proba de dublu. 

Halep a depășit-o pe Ruse, scor 6-3, 6-2, în 70 de minute de joc, iar la finalul partidei a dezvăluit că speră să nu joace din nou un meci de trei seturi cu Ons Jabeur, pe care a învins-o în optimile ediției 2020 a acestui turneu, scor 1-6, 6-2, 7-6. 

Simona Halep se teme de meciul cu Ons Jabeur: „Sper să nu mai ajungem iar în tiebreak în setul decisiv.”

Vorbind despre adversara sa din sferturi, Ons Jabeur, Simona Halep a spus: „Sper să nu mai ajungem iar în tiebreak în setul decisiv, dar îmi amintesc că a fost un meci incredibil, jucat într-o atmosferă extraordinară,” a spus Halep. 

Cât despre partida aceasta, Simona Halep a precizat: „A fost un meci greu, din punct de vedere mental, pentru că l-am jucat târziu. A trebuit să așteptăm toată ziua să jucăm. Până să ies pe teren, m-am uitat la niște meciuri, pentru că a început să îmi placă tenisul mai mult, am stat în camera de hotel, am mai ieșit afară să iau o gură de aer, nimic special. E destul de plictisitor să aștepți 5-6 ore ca să joci,” a spus Simona Halep, cu sinceritate. 

Nu înainte de a-și încheia seria declarațiilor, Simona Halep a lăudat-o pe Gabriela Ruse, pe care a numit-o „o luptătoare grozavă”.

„Lovește bine mingea, luptă grozav. Sunt mulțumită cu victoria, dar data viitoare sper să joc mai bine,” a completat Simona Halep. 

Modifică setările cookies