Simona Halep, declarație hazlie: „M-am uitat la meciuri, a început să îmi placă tenisul.” De ce se teme de duelul cu Ons Jabeur

Simona Halep Gabriela Ruse Simona Halep declaratie Simona Halep WTA Dubai Tenis WTA Romania Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 21:20
Data actualizarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 21:24

Simona Halep a caracterizat-o pe Gabriela Ruse „o luptătoare grozavă”, în interviul oferit după meci. 

Simona Halep a dispus de Gabriela Ruse în optimile turneului WTA 500 de la Dubai, reușind a treia victorie consecutivă în defavoarea colegei sale din proba de dublu. 

Halep a depășit-o pe Ruse, scor 6-3, 6-2, în 70 de minute de joc, iar la finalul partidei a dezvăluit că speră să nu joace din nou un meci de trei seturi cu Ons Jabeur, pe care a învins-o în optimile ediției 2020 a acestui turneu, scor 1-6, 6-2, 7-6. 

Simona Halep se teme de meciul cu Ons Jabeur: „Sper să nu mai ajungem iar în tiebreak în setul decisiv.”

Vorbind despre adversara sa din sferturi, Ons Jabeur, Simona Halep a spus: „Sper să nu mai ajungem iar în tiebreak în setul decisiv, dar îmi amintesc că a fost un meci incredibil, jucat într-o atmosferă extraordinară,” a spus Halep. 

Cât despre partida aceasta, Simona Halep a precizat: „A fost un meci greu, din punct de vedere mental, pentru că l-am jucat târziu. A trebuit să așteptăm toată ziua să jucăm. Până să ies pe teren, m-am uitat la niște meciuri, pentru că a început să îmi placă tenisul mai mult, am stat în camera de hotel, am mai ieșit afară să iau o gură de aer, nimic special. E destul de plictisitor să aștepți 5-6 ore ca să joci,” a spus Simona Halep, cu sinceritate. 

Nu înainte de a-și încheia seria declarațiilor, Simona Halep a lăudat-o pe Gabriela Ruse, pe care a numit-o „o luptătoare grozavă”.

„Lovește bine mingea, luptă grozav. Sunt mulțumită cu victoria, dar data viitoare sper să joc mai bine,” a completat Simona Halep. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!