Rafael Nadal campion Australian Open 2022 Novak Djokovic Novak Djokovic reactie Rafael Nadal Daniil Medvedev finala Australian Open 2022 Tenis

„Încă o dată.” Reacția neașteptată a lui Djokovic după ce Nadal l-a depășit în clasamentul all-time

Novak Djokovic i-a felicitat pe toți cei 4 jucători ajunși în finalele de simplu ale Openului Australian, ediția 2022. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 18:10
Data actualizarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 18:10

Novak Djokovic a dublat reacția lui Roger Federer și l-a felicitat pe Rafael Nadal pentru câștigarea celui de-al 21-lea titlu de mare șlem al carierei. 

Nadal a trecut de Medvedev în ultimul act al Openului Australian 2022, scor 2-6, 6-7, 6-4, 6-4, 7-5, la capătul a 5 ore și 24 de minute de joc. 

Novak Djokovic: „S-a jucat un tenis extraordinar în acest an la Australian Open.”

„S-a jucat un tenis extraordinar în acest an la Australian Open, iar finalele au fost excepționale. Felicitări, Ashleigh Barty pentru o performanță uimitoare în fața publicului de acasă și Daniellei Collins pentru un turneu incredibil.

Felicitări, Rafael Nadal pentru al 21-lea Grand Slam. Grozavă reușită. Întotdeauna ai arătat un spirit de luptă, care a învins încă o dată. Să fie într-un ceas bun!

Medvedev a dat totul pe teren și a jucat cu pasiune și determinarea pe care am ajuns să le așteptăm din partea lui,” a scris Novak Djokovic pe rețelele de socializare. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!