Vladimir Putin Daniil Medvedev finalist Australian Open 2022 Rafael Nadal campion Australian Open 2022 Rafael Nadal Daniil Medvedev finala Australian Open 2022 Tenis

În timp ce lumea se teme de invadarea Ucrainei de către Federația Rusă, Vladimir Putin îi felicită pe Nadal și Medvedev

Purtătorul de cuvânt al președintelui Vladimir Putin a vorbit despre finala Australian Open 2022, în cea mai recentă conferință de presă. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Februarie 2022, 10:00
Data actualizarii: Marti 01 Februarie 2022, 10:02

În timp ce tensiunile geopolitice se învârt în jurul intențiilor lui Vladimir Putin de a invada teritoriul statului Ucraina, președintele Federației Ruse îl felicită pe Rafael Nadal pentru victoria semnată în ultimul act al Openului Australian.

Rafa Nadal l-a învins pe favoritul rușilor și cel mai constant tenismen al ultimelor 6 luni în circuitul ATP, Daniil Medvedev, scor 2-6, 6-7, 6-4, 6-4, 7-5, la capătul unuia dintre cele mai pasionante meciuri din istoria modernă a tenisului masculin, întins pe durata a 5 ore și 24 de minute de joc. 

Comunicatul lui Vladimir Putin: „Medvedev este vedeta noastră. Îl felicităm pe Nadal, jucătorul mai puternic.”

„Medvedev este vedeta noastră, dar de aceea sportul este fantastic, pentru că poate exista un singur câștigător și el trebuie să fie cel mai puternic. 

Așa că, îl felicităm pe Nadal. Cinci ore de sărbătoare a tenisului, a sportului,” a declarat purtătorul de cuvânt al președintelui Rusiei, Dmitri Peskov, la conferința de presă zilnică, potrivit AS, citat de Digi Sport

Modifică setările cookies