FOTO Roger Federer, reacție elegantă la succesul rivalului său: „Niciodată să nu subestimezi un mare campion. Felicitări din toată inima!”

Roger Federer Australian Open 2022 Rafael Nadal campion Australian Open 2022 Rafael Nadal Daniil Medvedev finala Australian Open 2022 Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 17:45
Data actualizarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 17:50

Roger Federer l-a felicitat pe Rafael Nadal pentru succesul său la Australian Open 2022 și performanța de a deveni primul tenismen cu 21 de Grand Slam-uri câștigate. 

Rafael Nadal i-a întrecut pentru prima dată pe Roger Federer și Novak Djokovic în clasamentul care numără titlurile de Grand Slam câștigate în toate timpurile. Câștigând la Melbourne în 2022, Nadal devine primul tenismen cu 21 de trofee de mare șlem în palmares

Ocazia specială a fost consemnată de Roger Federer cu un mesaj de felicitare emoționant, transmis pe rețelele de socializare. Tenismenul elvețian în vârstă de 40 de ani l-a îndemnat pe Rafael Nadal să se bucure de această victorie și i-a mulțumit pentru impactul pe care l-a avut asupra carierei sale. 

Roger Federer: „Cu câteva luni în urmă, glumeam că suntem amândoi în cârje.”

„Ce meci! 

Prietenului meu și marelui rival, Rafael Nadal,

Felicitări din toată inima pentru că ai reușit să devii primul tenismen care câștigă 21 de titluri de mare șlem. Cu câteva luni în urmă, glumeam că suntem amândoi în cârje. Incredibil. Niciodată să nu subestimezi un mare campion. Etica ta de muncă incredibilă. Dedicarea și spiritul tău de luptă sunt o inspirație pentru mine și mulți alții în lume. 

Sunt mândru să împart această eră cu tine și onorat să joc un rol în a te împinge să reușești mai multe victorii, la fel cum ai făcut și tu pentru mine în ultimii 18 ani. 

Sunt sigur că mai ai multe reușite înainte, dar momentan bucură-te de asta!”, au fost cuvintele superbe redactate de Roger Federer pentru a-l felicita pe Rafael Nadal. 

Rafael Nadal l-a învins pe Daniil Medvedev în 5 seturi, după 5 ore și 24 de minute de joc, scor 2-6, 6-7, 6-4, 6-4, 7-5. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!