Novak Djokovic Novak Djokovic ATP Dubai Novak Djokovic Australian Open rafael nadal Rafael Nadal campion Australian Open 2022 Tenis

Novak Djokovic, declarație uriașă la adresa lui Rafael Nadal: „Acum 4-5 luni era în cârje, acum câștigă turneu de mare șlem.”

Novak Djokovic declară că nu vrea să îi ia niciun merit lui Rafael Nadal, chiar dacă nu a participat la ediția 2022 a Openului Australian. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Februarie 2022, 11:29
Data actualizarii: Marti 22 Februarie 2022, 11:27

Novak Djokovic a suferit în debutul sezonului actual fizic și psihic, în încercarea sa de a participa în ediția 2022 a Openului Australian, turneul de mare șlem în care a devenit cel mai titrat tenismen din istorie, având în palmares 9 trofee.

Cu viza anulată de Ministrul Imigrației, Novak Djokovic a fost nevoit să se întoarcă în Europa, dar liderul ATP a făcut o declarație plină de fair-play, la mai puțin de o lună trecută de la succesul semnat de marele său rival, Rafael Nadal

Novak Djokovic: „Am o tonă de respect pentru Rafael Nadal.”

„Cred că asta a fost cu 4-5 luni în urmă. Era în cârje, iar acum câștigă un Grand Slam. E incredibil. Am o tonă de respect pentru el. Nu vreau să îi iau niciun merit pentru victoria sa din Australia, chiar dacă eu nu am participat. 

Cu siguranță, nu a fost un sentiment plăcut să părăsesc Australia în maniera în care am făcut-o și să urmăresc turneul de la distanță,” a declarat Novak Djokovic, la Dubai. 

Djokovic a debutat cu victorie în sezonul 2022, învingându-l pe Lorenzo Musetti în primul tur al competiției ATP 500 de la Dubai și va juca în optimile de finală contra învingătorului partidei dintre Karen Khachanov și Alex De Minaur. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!