Tenis

Toni Iuruc, filmat în timpul meciului câștigat de Simona Halep în turul 3: tricoul purtat i-a deconspirat o pasiune

Toni Iuruc a venit să o susțină pe Simona Halep din tribunele Arenei John Cain, în meciul câștigat 6-2, 6-1 cu Danka Kovinic. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 06:48
Data actualizarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 10:22

Toni Iuruc a susținut-o pe Simona Halep din tribunele Arenei John Cain, în meciul jucat de soția sa în turul 3 al Openului Australian.  Acesta a fost surprins de camerele de filmat stând în loja Simonei, în preajma preparatorului fizic, Teo Cercel. Iuruc a purtat un tricou imprimat cu logo-ul NBA, cea mai bună ligă de baschet din lume. 

Căsătoriți în data de 15 septembrie 2021, Simona Halep și Toni Iuruc se înțeleg de minune în primul an al mariajului, dovadă stând starea îmbunătățită a jucătoarei atât pe teren, cât și în afara lui. Spre deosebire de alte partide, în care a asistat fără să se exteriorizeze, Toni Iuruc s-a ridicat în picioare și a aplaudat reușitele soției sale. 

  • Toni Iuruc, filmat în timpul meciului câștigat de Simona Halep în turul 3: tricoul purtat i-a deconspirat o pasiune

Toni Iuruc o susține pe Simona Halep să își prelungească cariera

Întrebată de mai multe voci din lumea tenisului despre statutul său de femeie căsătorită, Simona Halep (15 WTA, 30 de ani) a vorbit deschis despre acest subiect. 

După succesul obținut în turul secund, Mats Wilander a întrebat-o cum s-a schimbat lista priorităților în viața sa, după căsătorie, mărturisind că mariajul a devenit mai important decât tenisul, după aproximativ 3 ani de la căsătorie. 

„Această întrebare ar trebui să fie adresată de o femeie, dar te întreb eu, pentru că și eu m-am căsătorit în mijlocul carierei. Pentru mine, tenisul a rămas important cam 3 ani, apoi căsătoria a devenit prioritară. Pentru tine s-a schimbat ceva, acum că ai alt statut?”, a fost întrebarea pusă de Mats Wilander. 

Chestionată despre modul în care i s-au schimbat viața și prioritățile după căsătorie, Simona Halep a replicat, precizând că tenisul rămâne prioritatea sa. În plus, sportiva din țara noastră a relatat că fericirea resimțită în viața personală transpare și în tenis, ajutând-o să fie mai calmă și îmbunătățindu-i jocul.

„Viața mea nu e atât de diferită. Soțul meu e aici cu mine, mă susține să joc. Mă simt fericită în afara terenului, probabil asta mă ajută și pe teren. Nu s-a schimbat nimic, tenisul e prioritatea mea. Încerc să joc cât de bine pot. Văd niște lucruri diferit acum în ce privește tenisul. Înainte nu îmi era ușor, îmi era dificilă perioada cu bulele de protecție, dar acum mă simt mult mai bine.

Simt că viața mea e frumoasă acum, iar în tenis am reușit tot ce mi-am dorit. Acum doar vreau să mă bucur de tenis. Cu siguranță că sunt motivată, iar uneori mă enervez pe teren. Asta nu se va schimba niciodată, dar sunt mai calmă și încerc să mă controlez mai bine din punct de vedere emoțional,” a declarat Simona Halep, răspunzându-i fostului mare tenismen suedez. 

Simona Halep a învins-o pe Danka Kovinic, scor 6-2, 6-1 în doar 65 de minute de joc, în runda a treia competițională a Openului Australian. În optimea de finală programată luni, sportiva din țara noastră va primi replica franțuzoaicei Alize Cornet

Modifică setările cookies