Tenis

VIDEO Fair-play și spectacol în meciul Simona Halep - Danka Kovinic: cele două s-au aplaudat reciproc. Rezumatul partidei

Simona Halep și Danka Kovinic au reușit o serie de lovituri care vor intra în rezumatul zilei a șasea de concurs la Australian Open 2022. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 09:26
Data actualizarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 09:26

Pentru al doilea meci la rând, Simona Halep a conturat o prestație convingătoare pe terenurile complexului Melbourne Park, în cadrul Openului Australian, ediția 2022. Sportiva din România a eliminat-o cu ușurință pe Danka Kovinic, scor 6-2, 6-1, la capătul unei partide în care a lovit direct câștigător de 19 ori. 

Cele 17 erori neforțate stau mărturie riscului pe care Simona Halep este dispusă să și-l asume în această ediție a Australian Open, amintind de jocul ofensiv afișat în 2018, când, forțată de durerile de la picior, a aplicat un tenis agresiv, care a condus-o la doar câteva game-uri distanță de câștigarea trofeului. 

Simona Halep și Danka Kovinic s-au aplaudat reciproc pentru loviturile incredibile reușite

După o primă jumătate de set întâi echilibrată, în care Danka Kovinic a reușit să facă break pe serviciul Simonei Halep, sportiva din România s-a desprins decisiv, câștigând 6 game-uri la rând. 

În setul secund, tenisul jucat a fost mai deschis, jucătoarea din Muntenegru începând să riște mai mult în jocul său. Riscul a adus cu sine recompense impresionante, în frunte cu cea reușită la 6-2, 3-1, 30-15, când Kovinic a lovit un forehand direct câștigător incredibil, dezvoltând o putere remarcabilă în rachetă de la o distanță de 3 metri față de linia de fund a terenului. 

Timpul Simonei Halep să strălucească puternic a sosit în ultimul game al partidei, în care Danka Kovinic a replicat gestul româncei, aplaudând-o în urma unui rever în cross, lovit din alergare.  

Duminică, 23 ianuarie va fi zi de pauză pentru Simona Halep, care o va înfrunta pe Alize Cornet în faza optimilor de finală luni.. 

Modifică setările cookies