Tenis

„Nu am fost relaxată. Poți să îmi spui cu cine joc?” Prima reacție a Simonei Halep după calificarea în optimile AO 2022

Simona Halep nu și-a putut opri curiozitatea față de numele următoarei adversare pe care o va înfrunta la Melbourne. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 04:58
Data actualizarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 06:16

Simona Halep elimină jucătoare pe bandă rulantă în ediția 2022 a Openului Australian. A treia victimă a româncei la Melbourne a fost Danka Kovinic (98 WTA), învinsă 6-2, 6-1, în doar 65 de minute

Sportiva din țara noastră (30 de ani, 15 WTA) a acces în săptămâna a doua de concurs, pe care o va începe cu un meci împotriva franțuzoaicei Alize Cornet (32 de ani, 61 WTA). Scorul întâlnirilor directe este favorabil jucătoarei din Hexagon, 3-1. 

Simona Halep s-a calificat pentru a șasea oară în optimile Australian Open

„Mă simt grozav că pot să joc din nou optimi. Îmi place să joc aici tot timpul, publicul e grozav și țin să vă mulțumesc că ați fost în tribune, e super cald astăzi,” a declarat Simona Halep în interviul ținut pe teren, într-o temperatură de peste 32 de grade celsius la umbră.

„Simt că sunt am aproape de cel mai bun nivel al meu. Am jucat minunat și sunt mulțumită, dar vreau să spun că adversara mea a fost obosită, a avut meci greu înainte să joace cu mine. Azi nu am simțit că am fost relaxată, dar mă simt încrezătoare, întrucât 2021 a fost dificil.

Acum doar mă bucur de tenis și de faptul că sunt sănătoasă. Să vin aici și să dau tot ce am mai bun e un sentiment plăcut pentru mine,” a adăugat Simona Halep, care și-a asigurat un cec în valoare de $239,358

„Poți să îmi spui cu cine joc? Nu prea mă uit înainte pe tablou, mă concentrez doar la meciul următor,” a completat Simona Halep, în încheierea interviului, dar nu a primit răspuns, meciul dintre Cornet și Zidansek încă desfășurându-se în timpul interviului acordat de Simona Halep. 

Confruntarea dintre Simona Halep și Alize Cornet va avea loc luni, 24 ianuarie. 

Modifică setările cookies