FOTO Australian Open o laudă pe Simona Halep: „A salvat mingi de meci ca o campioană desăvârșită!” Imaginea zilei vine din acest meci 

Simona Halep Australian Open 2022 Alize Cornet Australian Open 2022 Simona Halep Alize Cornet Australian Open 2022 Simona Halep eliminare Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 20:01
Data actualizarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 20:01

Curios, Simona Halep a câștigat mai multe puncte decât Alize Cornet, dar a pierdut calificarea. 

Simona Halep a fost eliminată de Alize Cornet în faza ultimelor 16 jucătoare prezente la Melbourne, scor 4-6, 6-3, 4-6, după o luptă de 153 de minute într-o caniculă care a măsurat peste 33 de grade Celsius la umbră, în după-amiaza acestei zile la Melbourne. 

Finalul partidei a fost dramatic, lucru consemnat oficial de organizatorii australieni. Simona Halep a salvat două mingi de meci mulțumită a două lovituri fantastice, prin care a riscat totul și a câștigat, pe moment. „Simona Halep salvează mingile de meci ca o campioană de Grand Slam desăvârșită,” au scris australienii pe Twitter. 

Imaginea zilei vine din meciul Simona Halep vs. Alize Cornet

A treia minge de meci nu a fost jucată însă cu aceeași putere de Simona Halep, care a trimis mingea în plasă, conturând victoria jucătoarei din Franța, aflată la prima calificare într-un sfert de finală al unui turneu de mare șlem. 

Imaginea zilei a sosit tocmai la câteva secunde după încheierea partidei, Alize Cornet izbucnind în lacrimi și îngenunchind, în vreme ce Simona Halep se sprijinea, epuizată, de banda fileului, așteptând-o pentru salutul final. 

Posibil cel mai curios aspect cu privire la această confruntare a fost faptul că Simona Halep a câștigat mai multe puncte decât Alize Cornet (93-88), dar aceasta va rămâne doar o particularitate statistică menită să arate nota de echilibru aproape imposibil de rupt al acestei întâlniri. 

Statisticile finale ale meciului Simona Halep vs. Alize Cornet: ași 0-1, duble greșeli 1-9, procentajul primului serviciu în teren 67-66, procentajul punctelor câștigate pe prima servă 55-56, procentajul punctelor câștigate la retur 39-45, lovituri direct câștigătoare 27-22, erori neforțate 41-46, total puncte câștigate 93-88. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!