Razvan Marin Cagliari marius marin Pisa Transfer Stranieri

Marin la pătrat! Marius Marin poate ajunge coleg cu Răzvan Marin, în această iarnă

Cagliari caută un închizător, iar internaționalul român se află pe lista scurtă.  

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Octombrie 2021, 14:53
Data actualizarii: Vineri 15 Octombrie 2021, 15:04

Răzvan Marin ar putea avea, începând cu această iarnă, un coleg român la Cagliari.

Walter Mazzarri caută în închizător pentru Cagliari 

Cagliari a rămas fără mijlocașii centrali Riccardo Ladinetti, căruia i-a fost descoperită o problemă cardiacă, și fără Marko Rog, operat după o ruptură de ligament la genunchi. În acest moment, Walter Mazzarri folosește o formulă 3-5-3, cu Alessandro Deiola, Kevin Strootman și Răzvan Marin în centrul terenului, iar în lot îi mai are pe Christian Oliva și Alberto Grassi, care au fost folosiți sporadic, dar managerul ar mai vrea un închizător prusânge pentru a putea rula jucătorii și a avea prospețime în linia mediană. 

E om de bază la Pisa, liderul din Serie B

Marius Marin s-a remarcat în acest sezon la Pisa, liderul din Serie B, pentru care a evoluat opt meciuri în toate competițiile și a avut prestații consistente, fiind titular în toate partidele disputate în campionat de echipa sa. Cum oficialii lui Cagliari sunt foarte mulțumiți de profesionalismul și evoluțiile lui Răzvan Marin, "Gli Isolani" ar putea să plătească suma cerută de Pisa, care nu este considerată exagerată pentru o echipă de Serie A. Cel mai probabil, va exista o înțelegere pentru împrumutul românului pentru 6 luni și achitarea transferului în vara anului 2022. 

Suma de transfer nu este una exagerată pentru Cagliari

În ultimele sezoane, sarzii au plătit sume mari de transfer pentru Nahitan Nandez (17 mil. euro), Marko Rog (14.3 mil. euro), Giovanni Simeone (13 mil. euro), Răzvan Marin (10 mil. euro), Alberto Cerri (9 mil. euro), Gaston Pereiro (4.6 mil. euro), Gabrielle Zappa (3.5 mil. euro) sau Alessandro Tripaldelli (3 mil. euro). 

Cagliari este acum "lanterna roșie" în Serie A, cu doar trei puncte acumulate după șapte etape disputate și așteaptă cu nerăbdare următoarea perioadă de mercato, pentru că are șapte jucători accidentați. Marin este văzut și ca o variantă excelentă pentru viitor, în condițiile în care echipa va retrograda și va fi nevoie deo reconstrucție a echipei.   

Este cotat la 1.5 milioane de euro, dar Pisa vrea dublu pe el

Marius Marin (23 ani) este născut la Timișoara și s-a format la academiile lui ACS Poli Timișoara, ASU Poli Timișoara și Sassuolo. La seniori, el a evoluat pentru ACS Poli Timișoara (2015), ASU Poli Timișoara (2015-2016), Sassuolo (2017), Catanzaro (2017-2018) și Pisa (2018-2021). Are selecții la naționalele U21 și U23, iar la reprezentativa de seniori are două meciuri jucate. El a fost cumpărat de Pisa pentru 400.000 de euro, este cotat la 1.5 milioane de euro, dar "nerazzurrii" vor 3 milioane de euro în schimbul său. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!