"Ori noi, ori ei!" Mesajul RAZBOINIC transmis de Marius Marin inaintea meciului cu Olanda: "Cred ca sunt ingrijorati! I-am pus pe ganduri!"

Nationala U21 a Romaniei va debuta la Campionatul European impotriva Olandei miercuri de la ora 22:00, meci ce va fi transmis LIVE TEXT pe www.sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Martie 2021, 15:45
Data actualizarii: Marti 23 Martie 2021, 16:41

La conferinta de presa de dinaintea meciului, mijlocasul central al Pisei Marius Marin s-a aratat foarte increzator inaintea meciului cu olandezii. 

Desi a recunoscut valoarea lor, Marin a spus ca daca echipa lui Mutu va intra motivata in teren va avea sanse mari sa inceapa turneul final cu o victorie.

"Atat eu cat si colegii mei ne dorim foarte mult sa trecem de grupa si dupa ne vom gandi mai departe ce avem de facut. Trebuie sa ne concentram 100% la meciul cu Olanda si sa dam totul pe teren.

Sunt jucatori foarte buni. Au un lot foarte valoros, dar aici este Campionatul European si nu trebuie sa ne uitam la lotul lor. Trebuie sa ne uitam la noi si sa vedem ce avem de facut pe teren si sa intram motivati.

Daca e sa analizam loturile, ma gandesc ca pleaca cu prima sansa, dar eu si colegii mei suntem increzatori. Ori noi, ori ei! Suntem foarte increzatori si vrem sa incepem cu o victorie.

Daca avem aceeasi mentalitate si intram in teren ca si la meciul cu Danemarca, o sa ii surprindem foarte tare. Cred ca si ei sunt ingriorati, am facut un meci extraordinar cu Danemarca si ma gandesc ca si ei sunt pusi pe ganduri", a declarat mijlocasul Pisei la conferinta de presa.

CITESTE SI

Modifică setările cookies