Conor McGregor bataie Machine Gun Kelly MTV Video Music Awards Scandal Sporturi

Premii cu scandal! McGregor a sărit să îl bată pe un rapper mai înalt cu 20 de centimetri decât el

Irlandezul era în baston, dar nu s-a dat înapoi de la un scandal cu un rapper vlăjgan. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Septembrie 2021, 15:56
Data actualizarii: Luni 13 Septembrie 2021, 19:50

Conor McGregor (33 ani), luptător irlandez de arte marțiale mixte, a provocat un nou scandal, de această dată pe covorul roșu de la MTV Video Music Awards, desfășurat la Barclays Center din Brooklyn, New York. Temperamentalul irlandez a sărit să îl lovească pe rapperul american Machine Gun Kelly (31 ani), deși acesta măsoară 193cm și este cu 20 cm mai înalt decât el. Actrița Megan Fox, iubita lui Kelly, și Dee Devlin, partenera lui McGregor, s-au aflat printre persoanele care s-au pus între cei doi pentru a aplana conflictul. 

A cerut să facă poze împreună, dar au ajuns să se îmbrâncească

Martorii au spus că luptătorul l-ar fi chemat pe MGK (numele real Colson Baker) să fie fotografiați împreună, pentru că ambi se aflau, împreună cu partenerele, pe covorul roșu, în fața unui grup de zeci de fotografi, dar cântărețul l-ar fi ignorat. După mai multe schimburi dure de cuvinte, Kelly l-a împins pe McGregor, care a fost aruncat câțiva metri în spate și a vărsat pe el paharul cu băutură pe care îl avea în mână. McGregor a devenit recalcitrant, moment în care au intervenit oamenii din dispozitivul de pază al evenimentului, dar și persoane din anturajul celor doi.

MGK, anarhist, dușmanul lui Eminem și iubitul unui artiste cunoscute

Sportivul irlandez umblă momentan cu ajutorul unui baston, după ce a suferit o fisură de tibie, în meciul disputat contra lui Dustin Poirier, pe 10 iulie, la gala UFC 264. El este unul dintre cei mai cunoscuți luptători de MMA din istorie și are o avere estimată la 180 de milioane de dolari. Machine Gun Kelly este unul dintre cântăreții în vogă din SUA, combinând stilurile hip hop, pop rap, rap rock și pop punk. El își scrie singur melodiile, a jucat în peste 15 filme și a produs mai multe filme documentare. A învins dependența de alcool, cocaină, heroină și Adderall, se descrie ca anarhist și a devenit cunoscut după duelurile muzicale cu Eminem și G-Eazy și relațiile cu vedetele Amber Rose, Noah Cyrus, Halsey și Megan Fox.  

Modifică setările cookies