Rapidiștii din Peluza Sud, către un jucător de la UTA Arad: "Stai mai ușor! Acum te-ai găsit să joci?"

Claudiu Micovschi fani Rapid imprumutat Rapid UTA Arad Superliga UTA Arad / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Februarie 2024, 10:55
Data actualizarii: Joi 29 Februarie 2024, 10:54

Rapid a câștigat meciul cu UTA Arad, scor 4-1, prin golurile marcate de Albion Rrahmani (1, 82), Robert Bădescu (13) și Borisav Burmaz (90+6), în timp ce pentru oaspeți a marcat Claudiu Micovschi (44).

Fanii giuleșteni au încercat să-i domolească elanul unui jucător de la UTA

Meciul a fost mult mai greu pentru giuleșteni decât o arată scorul înregistrat pe tabela de marcaj la finalul meciului. După ce arădenii au redus din handicap, în finalul primei reprize, fanii au început să vocifereze, mai ales că trupa lui Mircea Rednic a avut câteva ocazii foarte mari de gol la începutul reprizei secunde. 

Golul celor de la UTA Arad a fost marcat de Claudiu Micovschi, un fotbalist împrumut chiar de la Rapid, dar care nu a jucat reținut pe Giulești. În momentele de panică care cuprinseseră apărarea rapidistă, fanii din spatele porții lui Aioani au început să-i strige la Micovschi mesaje de calmare, precum "Claudiule, stai mai ușor! Acum te-ai găsit să joci? Vrei să mai dai un gol?". Fotbalistul, care nu s-a bucurat la golul marcat, nu s-a lăsat îndeplecat de strigătele din tribune și a terminat meciul ca unul dintre cei mai buni oameni ai "roș-albilor". 

  • Claudiu Micovschi / Foto - Gabriel Chirea

Micovschi este împrumutat de Rapid la Arad în acest sezon

Claudiu Micovschi (24 de ani) a fost împrumutat de Rapid la UTA Arad până la finalul sezonului, fără să bifeze vreo prezență în tricoul clubului din Giulești. El este născut la Diosig (jud. Bihor) și s-a format la juniorii cluburilor Luceafărul Oradea, Chievo și Genoa. La seniori a fost legitimat la Genoa (2019), Avellino (2019-2020), Reggina (2021-2023), Fidelis Andria (2023), Rapid (2023) și UTA Arad (2023-2024). În acest sezon a bifat 22 de prezențe, șase goluri și trei pase decisive pentru actuala echipă. Este cotat la 300.000 de euro și poate evolua ca extremă dreapta, al doilea atacant și extremă stânga. 

Foto - Gabriel Chirea

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!