Rapid s-a decis în această seară! Mijlocașul de 650.000 de euro revine în Giulești și va lupta pentru titlu

Rapid Claudiu Micovschi transferuri Cupa Romaniei Dan Șucu, Viorel Moldovan / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Iunie 2024, 23:08
Data actualizarii: Vineri 21 Iunie 2024, 23:16

Viorel Moldovan a luat decizia în cazul mijlocașului care a impresionat sezonul trecut!

Rapid este printre cele mai active echipe din Superliga României la capitolul transferuri. A adus jucători pe bani, iar conducerea tot confirmă că mutări se vor mai face și în perioada următoare. 

Dan Șucu și Victor Angelescu plătesc pentru a-i face pe plac antrenorului, să-i pună la dispoziție un lot cât mai bun, dar în calcule este și Claudiu Micovschi, cedat sub formă de împrumut la UTA în stagiunea trecută.

  • Răzvan Oaidă, Claudiu Micovschi, Alexandru Stan / Foto - Gabriel Chirea

Claudiu Micovschi, cotat la 650.000 de euro, revine la Rapid după împrumul la UTA

În vârstă de 25 de ani, Claudiu Micovschi a semnat cu Rapid în august 2023, după opt sezoane petrecute în fotbalul italian. Atacantul de bandă a parafat o înțelegere valabilă pe două sezoane, cu opțiune de prelungire pe încă un an, însă nu a apucat să debuteze în tricoul giuleștenilor și a fost împrumutat la finalul aceleiași luni august.

Pentru UTA a jucat 32 de meciuri, a marcat de nouă ori și a oferit șase pase decisive, iar de această dată Rapid este decisă să îl păstreze, după cum a spus chiar Viorel Moldovan, recent numit în funcția de președinte a echipei Rapid.

Mircea Rednic îl voia în continuare pe Claudiu Micovschi

Mircea Rednic mai vrea un împrumut în cazul lui Micovschi, dar Moldovan a precizat că giuleștenii vor să mizeze pe el în stagiunea următoare.

”Eu am un lot foarte bun faţă de ce am avut în sezonul trecut. Dacă ni se oferă posibilitatea, nu o să zic nu în privința lui pe Mico (n.r. Micovschi), mi l-aș dori”, a declarat Mircea Rednic la Prima Sport, iar Viorel Moldovan i-a răspuns:

”Micovschi va rămâne cu noi. Vulturar are o problemă medicală, sperăm să îl recuperăm şi pe el. Pop, bineînţeles, că va rămâne şi el cu noi. Contăm pe toţi aceşti jucători în sezonul următor”.

Rapid s-a gândit să-l cheme pe Micovschi și pe parcursul sezonului trecut

În sezonul trecut, Micovschi putea să revină la Rapid mai repede decât se aștepta oricine, chiar dacă acordul dintre cele două cluburi era scadent la finalul stagiunii.

Conducerea lua în calcul să îl readucă în Giulești, dar acest lucru nu s-a întâmplat până la urmă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!